Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Κούπερ: "Υποφέραμε αρκετά..."


"Υποφέραμε αρκετά, καθώς αποδείχτηκε ότι η Γιαγκελόνια είναι μια πολύ καλή ομάδα", ήταν τα λόγια του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά την αγχωτική πρόκριση του Αρη επί της Γιαγκελόνια, φανερώνωντας την ανακούφισή του για το... αίσιο τέλος.

Έκτορ Ραούλ Κούπερ: "Νιώθω πιο κουρασμένος από τους ποδοσφαιριστές μου! Υποφέραμε αρκετά, καθώς αποδείχτηκε ότι η Γιαγκελόνια είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τουλάχιστον, ήταν πολύ πιο ήρεμη από εμάς. Μόνο στο πρώτο 20λεπτο θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Στη συνέχεια, όταν είχαμε την μπάλα, κάναμε περίπλοκα τα πράγματα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Επίσης, είναι ασυνήθιστα τα γκολ που δεχτήκαμε. Το θετικό είναι ότι δε χάσαμε την οργάνωσή μας στην άμυνα. Κι αυτό μας έδωσε σιγουριά. Όμως, είχαμε νευρικότητα στο παιχνίδι μας και κάναμε βεβιασμένες κινήσεις. Και πάλι ο κόσμος μας, μας βοήθησε πάρα πολύ. Κυρίως όταν η ομάδα έχανε την ηρεμία της".

Μίχαλ Πρόμπιερζ: "Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, από τη στιγμή που είχαμε χάσει στην έδρα μας. Είπα δημόσια από την αρχή ότι θα κάναμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση και παρά το αποτέλεσμα, είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε την ευκαιρία να βρούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, αλλά μας πληγώνει το ότι δεν φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Αρη. Δεν έχει σημασία αν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που κρίνουν. Τα ματς ήταν πάντως ισορροπημένo. Θεωρώ, όμως, ότι παίξαμε καλύτερα από τον Aρη"..

Δεν υπάρχουν σχόλια: