Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ντεμπούτο Μπουμσόνγκ με Μίλαν


Στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπου συνεχίζει την προετοιμασία του για το δεύτερο σπουδαίο φιλικό που θα δώσει τα ξημερώματα του Σαββάτου (3 ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τη Μίλαν. Η αποστολή αναχώρησε από το Τορόντο του Καναδά και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιακής ομάδας, Γκόλντεν Γκρίζλις.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν "χαρίστηκε" στους ποδοσφαιριστές του και η προπόνηση διεξήχθη κανονικά, ωστόσο, δεν ήταν ιδιαίτερα επίπονη. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν κι αρκετοί νεαροί φίλαθλοι του "τριφυλλιού", κυρίως ομογενείς, που έσπευσαν να αποθεώσουν τους παίκτες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Νιόπλια για το φιλικό με τη Μίλαν, αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με αυτό που ξεκίνησε εναντίον της Ιντερ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, λοιπόν, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα κάνει του ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: