Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τέλος Κλαρκ και Ντικούδης


Ο Αρης ανανέωσε προσφάτως με το Νίκο Χατζηβρέττα, αλλά έκανε το αντίστροφο με τους Κλαρκ και Ντικούδη, οι οποίοι αποχαιρέτησαν την ομάδα. Αμφότεροι είχαν ακόμη έναν (ακριβό) χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο, στη σημερινή συνάντηση που είχε η διοίκηση των «κιτρίνων» με τον εκπρόσωπό τους αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κίκι Κλαρκ:

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής (06/08) συνάντησης στα Γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ του εκπροσώπου του Κίκι Κλαρκ με τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Γιάννη Δαμιανίδη, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον καλαθοσφαιριστή, Κίκι Κλαρκ. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ του εύχεται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του»

και για τον Δήμο Ντικούδη:

«Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του εκπροσώπου του Δήμου Ντικούδη με τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Γιάννη Δαμιανίδη σήμερα (06/08) το μεσημέρι στα Γραφεία της Κ.Α.Ε. Συμφωνήθηκε και δόθηκε η συγκατάθεση του Άρη στον παίκτη ώστε να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά σε ομάδα της αρεσκείας του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: