Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ήρθε ο Χοσέμι... φεύγει ο Μπουμπένκο


Μία μεταγραφή την οποία κυνηγούσαν εδώ και αρκετές εβδομάδες ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6/8) οι άνθρωποι του Ηρακλή, με τον Χοσέμι να τα βρίσκει τελικά σε όλα με τους "κυανόλευκους" και να λέει το μεγάλο "ναι" στην πρόταση που του έγινε.

Ο Ισπανός αμυντικός, είχε την Παρασκευή τις τελικές του συζητήσεις με τους διοικούντες τον "γηραιό" και την Δευτέρα (9/8) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

"Στην ολοκλήρωση και των τυπικών μιας μεγάλης μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς επήλθε κατ’ αρχήν συμφωνία, για συμβόλαιο διετούς διαρκείας, με τον Ισπανό αμυντικό, Josemi (Jose Miguel Gonzalez Rey), ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (9/8), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες αθλητιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μετά, λοιπόν, την Malaga, τη Liverpool, τη Villareal και την Mallorca, ο 31χρονος Ισπανός οπισθοφύλακας είναι έτοιμος να φορέσει τα "κυανόλευκα" του ΗΡΑΚΛΗ"

Σενάρια για Ουζουνίδη και Λίνεν – Επιστρέφει το Σάββατο η αποστολή!

Η ρήξη στις σχέσεις του Γιόζεφ Μπουμπένκο με τους διοικούντες τον Ηρακλή είναι πλέον κάτι παραπάνω από δεδομένη και ήδη τα πρώτα ονόματα των τεχνικών που θα τον αντικαταστήσουν έκαναν την εμφάνισή τους.

Πρώτο στη λίστα είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ πολύ έντονα ακούγεται και αυτό του Έβαλντ Λίνεν, που πριν από λίγες ώρες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά, σειρά παίρνουν τα ονόματα των Ζντένεκ Σκάζνι και Γιώργου Παράσχου.

Σε ό,τι αφορά την περιπετειώδη προετοιμασία των παικτών στην Ιταλία, αυτή αναμένεται να λάβει τέλος το Σάββατο (7/8), πέντε μέρες νωρίτερα από όσο είχε προγραμματιστεί αρχικά, αφού δημιουργήθηκε κυριολεκτικά ένα χάος τόσο με τα φιλικά όσο και με τις προπονήσεις.

Έτσι, αύριο (Σάββατο), μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με την Πάντοβα (που κλείστηκε μετά κόπων και βασάνων), η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο της Βερόνα και από εκεί θα πετάξει με πτήση τσάρτερ για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, έχοντας ολοκληρώσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στην Ιταλία.

Επιστρέφοντας στη βάση του, ο Ηρακλής θα πραγματοποιήσει το τρίτο και τελικό στάδιο το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και φιλικούς αγώνες επί ελληνικού εδάφους.

Τέλος ο Μουνούα, ψάχνονται στον άσσο

Την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων καλούνται να στρέψουν πλέον οι "κυανόλευκοι", αφού ο Γκουστάβο Μουνούα απέρριψε ευγενικά την πρόταση που του έγινε. Ο Ουρουγουανός γκολκίπερ παραδέχτηκε ότι η πρόταση του Ηρακλή ήταν η καλύτερη που του κατατέθηκε, ωστόσο επικαλέστηκε οικογενειακό κώλυμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: