Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Είπε "όχι" ο Μπλάνκο


Χαμηλή έκρινε η πλευρά του Ισπαμέλ Μπλάνκο την πρόταση που έγινε για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Ο ατζέντης του Αργεντινού δήλωσε πως η πρόταση αυτή απέχει πάρα πολύ από αυτή που είχε γίνει στον πελάτη του από τον κ. Θανόπουλο.

Συγκεκριμένα ο Γκουστάβο Οναϊντία είπε στην Sportday:
"Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μού έστειλε email πριν από περίπου 15 ημέρες με συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2013. Ωστόσο, η προσφορά αυτή ήταν πολύ διαφορετική από τη συμφωνία που είχαμε με τον κ. Θανόπουλο. Απάντησα στον κ. Αδαμίδη ότι δεν μπορούμε να τη δεχτούμε, διότι απέχει πάρα πολύ απ' όσα είχαμε συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο. Του μετέφερα επίσης πως επιθυμία του Ισμαέλ να μείνει στην ΑΕΚ δεν έχει μεταβληθεί και πως θα πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Περιμένω πλέον ένα μήνυμα από τον πρόεδρο για να έρθω να μιλήσουμε από κοντά".

Αύξηση και όχι μείωση

Η πλευρά της ΑΕΚ ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο την πρόταση που έκανε στον Αργεντινό επιθετικό. Ναι μεν δεν αυξάνει το εγγυημένο ποσό του Μπλάνκο, ωστόσο αν ο 27χρονος άσος αγωνιστεί το ίδιο όπως και πέρσι, τότε θα έχει αύξηση 15%, ενώ αν η Ενωση κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε θα έχει ένα έξτρα πριμ 45% επί του συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: