Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτη ήττα για Ηρακλή, 1-0 από τη Καβάλα

ια αγωνιστική κατάφερε να αντέξει το «βάρος» της κορυφής ο Ηρακλής, που γνώρισε ήττα 1-0 στο Καυταντζόγλειο, από μια ψυχωμένη Καβάλα. Καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι, πήραν τη νίκη με γκολ του Ονουάτσι στο 42’. Κορυφαίος για τους «Αργοναύτες» εκτός από τον σκόρερ, ο Αμπντούν. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του ο «Γηραιός», που δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδού. Με δέκα έπαιζε η Καβάλα από το 70’ μετά από κόκκινη στον Ντουγκλαό για χτύπημα στον Γιάκομπ.

Οι παίκτες του Οκούκα συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις και μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς.

Πρώτη ήττα για τον «Γηραιό», που έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, μένοντας στους επτά βαθμούς.
Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Eλευθερόπουλος, Κατσαμπής (76΄Ρομάν), Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός (48΄Καρλίνιος), Ντάνι, Σίσιτς, Σολτάνι (46΄Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ
ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Βουτσίσεβιτς (64΄Αλεξάντροβιτς), Ντιέ, Αμπντούν, Καρντόσο, Ονουάτσι (72΄Θεοδωρέλης), Νταρσεβίλ (46΄Ογκμπέτσε)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Παπαστεργιαννός, Ιάκομπ, Ονουάτσι, Καρλίνιος
Κόκκινες: Ντουγκλάο

Δεν υπάρχουν σχόλια: