Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τρία παιδιά βολιώτικα

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε της ΑΕΚ εντός έδρας με 3-1. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 1-0 από γκολ του Σανκαρέ. Στην επανάληψη η Ένωση βελτιώθηκε αισθητά με την είσοδο του Λεονάρντο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου. Η Ένωση προσπάθησε στα επόμενα λεπτά για το γκολ της νίκης, όμως ο Βόλος σε μία από τις επικίνδυνες επιθέσεις του κατάφερε να σκοράρει με τον Μπρέσκα στο 83’ και ουσιαστικά να πάρει τη νίκη.

Το γκολ αυτό αποσυντόνισε πλήρως τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι αν και προσπάθησαν, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε μία καλή φάση στα τελευταία λεπτά. Αντίθετα… κατάφεραν να δεχθούν και τρίτο γκολ. Στο 91’ ο Σολάκης μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από τον Δέλλα, ο Ούμπιντες ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Βολιότες να πνηγυρίζουν και τους φιλάθλους της ΑΕΚ να πετάνε καρέκλες στους παίκτες τους. Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης):
Γιακούποβιτς, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Τόμας, Ρόκας (76' Καπετάνος), Πλιάγκας (46' Μπρέσκα), Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Μόνχε, Μαρτίν (18' Σολάκης)

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς):
Αραμπατζής, Γιάχιτς, Λαγός, Μανωλάς (86' Μπλάνκο), Δέλλας, Γκέντσογλου (66' Πατσατζόγλου), Μάκος, Μπερνς (46' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Σκόκο, ΤζΙμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: