Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Α, ρε Ντάνιελ παλικ(άρη)

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε ο Άρης, λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πάντως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν ξεκίνησε τον Τόνι Κάλβο στο αρχικό σχήμα και τη θέση του πήρε ο Μενδρινός. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χουάνμα, αντικαθιστώντας τον τραυματία Σηφάκη, έχοντας τον Βαγγέλη δεξιά και τον Μίσελ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Λαζαρίδης, Γκιάρο. Ανασταλτικά καθήκοντα στα χαφ ανέλαβαν ο Πρίττας με τον Φατί και στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν ο Μενδρινός (αριστερά) με τον Χαβίτο (δεξιά). Επιθετικό δίδυμο ήταν ο Κόκε με τον Ρουίζ, συμπληρώνοντας το 4-4-2 του Αργεντινού επιθετικού.

Από τη μεριά του Εργοτέλη ο Δασκαλάκης ανέλαβε την υπεράσπιση της εστίας των Κρητικών, έχοντας τον Γιαλούση αριστερά και τον Ρουμπάκη δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας πήραν θέση ο Σασιασβίλι και ο Χίμπλινγκερ. Αμυντικά χαφ ήταν ο Μπέτο με τον Ολίσε, στα άκρα ο Λεάλ με τον Ρομάνο και ο Μπούντιμιρ τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης με τον Καρέλη να παίζει από πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο. Με γκολ του «λυτρωτή» Ντάνιελ Τσέζαρεκ λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Άρης, πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αγωνιζόταν από το 40’ με αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβλήθηκε ο Ολίσε), αλλά το γκολ και η νίκη φαινόταν πως δεν θα ερχόταν ποτέ... Παλικαρίσια εμφάνιση από τον Εργοτέλη, που «πλήρωσε» την ανοησία του Ολίσε στο πρώτο ημίχρονο και έπειτα αναγκάστηκε να κλειστεί στην άμυνά του. Άρης (Έκτορ Κούπερ): Χουάνμα, Ρονάλντο, Κόκε, Ρουίζ (Τσέζαρεκ), Φατί (Τόχα), Μίσελ, Μενδρινός (Κάλβο), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Πρίττας

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπέτο, Ρομάνο, Καρέλης (Χρυσοφάκης), Ολίσε, Λεάλ (Ορφανός), Μπούντιμιρ (Βερπακόφσκις)

Κίτρινες: Ολίσε (7’, 39), Χίμπλινγκερ, Φατί, Γιαλούσης

Κόκκινη: Ολίσε

Δεν υπάρχουν σχόλια: