Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Αξία στο διπλό της Flu ..

                                                           Επιμέλεια-Tenorio.


                                                  Την καλησπέρα μού, σε όλη την παρέα.

Mιά μεγάλη τρύπα στο νερό κάναμε στα χθεσινά, πάρα πολύ κακή η μέρα γενικώς με πολλά μα πάρα πολλά σπασίματα σημείων .Με την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερη η σημερινή ημέρα , πάμε ευθύς να δούμε τι υπάρχει.



Union Berlin - Duisburg   (2)

Άσχημο το ξεκίνημα γιά την Union, πού δεν έχει γνωρίσει ακόμη την νίκη στο πρωτάθλημα.Μετρά 2 ισοπαλίες καί 3 ήττες.Η αμυντική της γραμμή έχει πρόβλημα, καθώς έχει δεχθεί 11 γκόλ σε 5 αγώνες.Στον προηγούμενο αγώνα της, εκτός έδρας με την Osnabrück, ήταν πάρα πολύ κακή , με αποτέλεσμα να δεχθεί 4 τέρματα.

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η Duisburg την δεδομένη στιγμή, με 4 νίκες καί 1 ήττα βρίσκεται στην 3η θέση τις βαθμολογίας. Με την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με 4 γκόλ παθητικό.Την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας, κέρδισε την ομάδα της Augsburg με σκόρ 1-0, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση.Γενικά η εικόνα της σε όλα τα παιχνίδια είναι σταθερά καλή.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Duisburg σε απόδοση (2.50)



Excelsior - Vitesse    (1)

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Vitesse είναι η Excelsior, η οποία μέχρει στιγμής εκμεταλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της έδρα της.Με 3 σερί νίκες καί μάλιστα επί πολύ πιό δυνατών αντιπάλων από αυτήν , αλλά καί από την Vitesse.

Δεν πείθουν οι φιλοξενούμενοι της Vitesse τουλάχιστον όσο αφορά τα αποτελέσματα, πού μετά από ην νίκη της πρεμιέρας ακολούθησαν 4 σερί ήττες, καί μία ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας, με την ομάδα της Brenda. H Vitesse μαζί με την Wilem, διαθέτουν την χειρότερη επίθεση καί άμυνα τού πρωταθλήματος.

Δεν μασάω από την έλειψη τού πρώτου σκόρερ της Excelsior, η Vitesse μπορεί να ψιλοπαίζει καλούτσικα τελευταία, αλλά απο πέρσι είναι ανύπαρκτη στα εκτός έδρας.

Επιλογή ο άσος της Excelsior σε απόδοση (2.40)



Stromsgodset - Rozenborg   (2)

Στον τελικό τού κυπέλλου Νορβηγίας προκρίθηκε η Stromsgodset, καθώς νίκησε στη παράταση με σκόρ 2-0 την ομάδα της Odd Grenland.Βαθμολογικά στο πρωτάθλημα είναι παντελώς αδιάφορη,αφού απέχει 13 ολόκληρους βαθμούς, από την ομάδα πού παίζει μπαράζ παραμονής.Ενώ καί πρός τα πάνω δεν φένεται να διεκδικεί κάτι.Σαφώς το μυαλό των γηπεδούχον βρίσκεται στο τελικό τού κυπέλλου.

Γιά την Rozenborg τα έχουμε πεί πολλές φορές, δεν χρειάζονται συστάσεις.Οσο καί αν δεν φένεται να είναι τόσο καλή στα τελευταία παιχνίδια σε Νορβηγία καί Ευρώπη, δεν πάυει να είναι το θηρίο καί το αφεντικό στη χώρα.Από της ορέξεις καί μόνο των φιλοξενούμενον πιστέυω θα κριθεί το παιχνίδι.


Θα επιλέξω το διπλό της Rosenborg σε απόδοση (2.00)



Hercules - Sevilla  (2)

Η Hercules, έχω την εντύπωση πως θα είναι πιό δυνατή εκτός έδρας παρά εντός, καί ειδικά με ανώτερες ομάδες απο την ίδια, τύπου Sevilla πού διαθέτουν ποιότητα καί εμπειρία ,θα έχει πρόβλημα μέσα στο σπίτη της..Σαφώς πιό ποιοτηκή καί έμπειρη η Sevilla κακά τα ψέματα δίκαια είναι το φαβορί τού αγώνα, καί έχει το πρώτο λόγω γιά την νίκη.

Επιλογή το διπλό της Sevilla σε απόδοση (2.20)



Vitoria Baya - Fluminense   (2)

Δεν δείχνει καλό πρώσοπο τελευταία η Flu , σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές.Μεσοβδόμαδα πάντως ξέσπασε με μία 5άρα επί της Atletico Mineiro.Αρκετά καλή καί δυνατή ομάδα η Vitória θα δυσκολέψει αρκετά την Flu.Στόχο το πρωτάθλημα έχει η Flu, δεν είναι καί σε ιδιαίτερα σούπερ φόρμα, αλλά πιστεύω πως διαθέτει ποιοτικότερο υλικό.

Η πορεία πρωταθλητισμού πού διαγράφει η Flu, καί η εκπληκτική παράδοση πού έχει με αντίπαλο την Vitoria, σε ανεξαρτήτως έδρας παιχνίδια (6 σερί νίκες), σε συνδιασμό με την ανωτερώτητα της έναντι στην Vitória, στα μάτια μου αποκτά αξία το διπλό.

Στις επιλογές μού το διπλό της  Fluminense  σε απόδοση (2.80)




Ανακεφαλαιώνοντας, σε σύστημα με ζητούμενα : Duisburg - Excelsior - Sevilla - Rozenborg - Fluminense



Καλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: