Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Προβληματίζει Φέργκιουσον ο Ρούνεϊ

Τον προβληματισμό του για την αγωνιστική κατάσταση του Γουέιν Ρούνεϊ, εξέφρασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αναφέρθηκε στα σκάνδαλα που αφορούν τον νεαρό επιθετικό. Το έμπειρο... μάτι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξέρει να αναγνωρίζει και να προλαβαίνει ανησυχητικές καταστάσεις και απ' ότι φαίνεται πρέπει να κάνει κάτι, ώστε να συνέλθει και ο Γουέιν Ρούνεϊ από τα σκάνδαλα που ταλαιπωρούν την προσωπική του ζωή.

Ο πολύπειρος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις αγωνιστικές εμφανίσεις του νεαρού επιθετικού των «Διαβόλων», τονίζοντας σχετικά:

«Δεν πιστεύω ότι έχει πρόβλημα ανασφάλειας. Απλά, έχει αρχίσει επιτέλους ν’ αντιλαμβάνεται πόσο συγκεντρώνει τα βλέμματα ως προσωπικότητα. Αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ, όχι όμως με ερωτήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.
Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, αυτός ο άνδρες μπορεί να στρίψει σε μία γωνία χωρίς να τον ακολουθεί μία κάμερα.
Δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς έναν παπαράτσι να τρέχει από πίσω του και για έναν νέο άνθρωπο, αυτό δεν είναι κάτι που θέλει», είπε αρχικά ο Φέργκιουσον και στη συνέχεια σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση του Ρούνεϊ:

«Θες να παίξεις ποδόσφαιρο και να το απολαύσεις χωρίς όλη αυτήν την προσοχή επάνω σου, επειδή από ένα σημείο και μετά σε εξαντλεί.
Σίγουρα, ο Γουέιν θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει, νιώθοντας ελεύθερος και όχι με όλη αυτήν την πίεση, που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: