Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Υπόκλιση Σισέ σε Νίνη!

Ο Σωτήρης Νίνης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση χθες στη νίκη επί του Πανιωνίου (2-1) γνωρίζοντας την αποθέωση όχι μόνο του κόσμου αλλά και των συμπαικτών του στα αποδυτήρια. Ο Τζιμπρίλ Σισέ, άλλωστε, ήταν ένας απ’ αυτούς που έσπευσε να αποθεώσει τον μικρό άσο του «τριφυλλιού» και κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Το ρολόι «σημαδεύει» το 44ο λεπτό και ο Σωτήρης Νίνης πραγματοποιεί μια εξαιρετική ατομική ενέργεια σκοράροντας για την ομάδα του. Ο πρώτος που τρέχει να τον συγχαρεί είναι ο Σισέ. Ο Γάλλος κατευθύνθηκε αμέσως δίπλα του, έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του (σαν τον… προσκυνά!), όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, και μετά τον έδειξε σε όλο τον κόσμο σαν λέει «αυτός είναι» (φωτό στο θέμα).

Εξάλλου, ο Σισέ το έχει δηλώσει πολλές φορές δημοσίως ότι θαυμάζει τα προσόντα του μικρού και ότι τον θέλει στο πλευρό του στην επίθεση για να τον τροφοδοτεί με τις μπαλιές του. «Στην καρδιά μας»

Την αγάπη τους στο πρόσωπο του Τζιμπρίλ Σισέ εξέφρασαν για μια ακόμα φορά χθες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, με αφορμή το τατουάζ που «χτύπησε» ο Γάλλος στράικερ, ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό στη Θύρα των φανατικών που έγραφε στα γαλλικά «Le trefle sur ton corps. Ton nom dans notre coeur» και σημαίνει «το τριφύλλι στο σώμα σου. Το όνομά σου στην καρδιά μας».
Βεβαίως, ο Σισέ ήθελε χθες να πετύχει και ένα γκολ για να το αφιερώσει στους φιλάθλους, ωστόσο δεν το κατάφερε και ήταν «σκασμένος» μετά το ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε και η σύζυγος του Γάλλου άσου, Τζουντ, μαζί με τον μικρό γιο τους, ο οποίος φορούσε μια φανέλα με το νούμερο «9» που έγραφε «Dads boy» («το αγόρι του μπαμπά»).

Μια πρώτη γεύση

Εξάλλου, μια πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό είχαν την ευκαιρία να πάρουν χθες οι δύο υπό δοκιμή Νιγηριανοί Σάνι και Ονάζι, που βρέθηκαν στην εξέδρες του ΟΑΚΑ. Από τα επίσημα είδαν την αναμέτρηση αρκετοί επώνυμοι όπως ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης και ο Λιάνα Κανέλλη, ενώ το «παρών» έδωσε ο μάνατζερ του Γκαρσία, Βασίλης Τσιάρτας (με πατερίτσες), αλλά και ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Τάκης Φύσσας. Στο γήπεδο βρέθηκε η μητέρα του Μπουμσόνγκ, Μαρί Ζαν, αλλά και η οικογένεια Πλεσί.

Ευχαριστήριο μήνυμα

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού απηύθυνε, πριν την έναρξη του αγώνα, για τη φετινή διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία έφτασαν τις 30.091. Παράλληλα, από τα μεγάφωνα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» υπενθύμισαν στους οπαδούς πως είναι σε ισχύ η τιμωρία της μίας αγωνιστικής με αναστολή από την UEFA ενόψει της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη.

Ο πρωτοποριακός κ. Στόρε

Στο μεταξύ, σε μια πρωτοποριακή κίνηση προέβη ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε, μετά το τέλος του αγώνα. Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» μάζεψε όλη την ομάδα μέσα στο γήπεδο και άρχισε να εξηγεί κάποια πράγματα αναλύοντας προφανώς τα λάθη των παικτών του. Μετά το τέλος της μίνι-ομιλίας του έδωσε εντολή να πάνε όλοι προς την κερκίδα των φιλοξενούμενων και να χειροκροτήσουν τους περίπου 500 φιλάθλους της ομάδας που είχαν εντυπωσιακή παρουσία.

Μικροεπεισόδια

Πάντως, δεν έλειψαν και τα μικροεπεισόδια στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου βγήκαν κάποιοι φίλοι του Πανιωνίου από τη θύρα τους και πέταξαν καπνογόνα σε φίλους του «τριφυλλιού» που ήταν στη θύρα 21 με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά κάποιες καρέκλες. Το επεισόδιο ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις.

Τιμή σε Καραγκούνη

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» αποφάσισε στο ματς με την Λετονία να τιμήσει τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: