Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παράσχος: «Ξεχάστε τα αυτά»!

Το ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της Ξάνθης, συνδυάστηκε με το πρώτο «τρίποντο» της ακριτικής ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση αν η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν κατά κάποιο τρόπο η εκδίκησή του για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του «Δικεφάλου», ο Έλληνας τεχνικός ήταν απόλυτος: «Σας παρακαλώ. Ξεχάστε τα αυτά, δεν υπάρχουν»! Αναλυτικά, τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Για εμάς ήταν δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα, ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Είχαμε απέναντί μας έναν αποφασισμένο ΠΑΟΚ. Το ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο κ. Παράσχος.

Για τη συνολική εικόνα της Ξάνθης και τα θετικά στοιχεία που κρατάει: «Κυρίως θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για την αμυντική τους λειτουργία, σταμάτησαν με τον καλύτερο τρόπο τους πολύ επικίνδυνους επιθετικούς του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μας δώσει ώθηση αυτή η νίκη. Ήμουν ευχαριστημένος που όλη την εβδομάδα υπήρχε ζήλος από τους ποδοσφαιριστές μου. Είδα στα πρόσωπα των παιδιών την χαρά τους που ήρθα στην ομάδα. Και ο Τζάγκι και ο Κομεσίδης έπαιξαν πολύ καλά παρόλο που είχαν να αγωνιστούν καιρό. Κινδυνεύσαμε κυρίως από στημένες φάσεις, επειδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν καλά χτυπήματα. Μετά από το σημείο που έμεινε με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ δεν κρατήσαμε σωστά την μπάλα, δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: