Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Πρώτο φαβορί η Τσέλσι»

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Τσέλσι, ωστόσο ο προπονητής της πρώτης Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε ότι οι Λονδρέζοι είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και τους «μπλε» στο Sky Sports:

«Για μένα η Τσέλσι παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία και θα πάρει το πρωτάθλημα. Απλά όπως διαπιστώσαμε και σήμερα δεν γίνεται να βάζουν κάθε φορά τέσσερα γκολ. Αν βρουν χώρο, σκοράρουν εύκολα. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά και αμύνθηκαν ιδανικά.

Δεν νομίζω όμως πως ξαφνικά είναι όλα τέλεια. Πολλοί σημαντικοί μας ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες. Για να κερδίσουμε κάτι, πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή για πολύ καιρό. Αν καταλάβουμε ότι αυτό θα έρθει με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση, τότε θα τα καταφέρουμε».

Για τονΚάρλος Τέβες, που κυμάνθηκε για άλλη μια φορά σε πολύ υψηλά στάνταρ: «Είναι ένας φοβερός επιθετικός. Όχι μόνο επειδή βάζει γκολ, αλλά επειδή παίζει μόνος του στην επίθεση και δε σταματάει να δίνει μάχες και να προσπαθεί να διεκδικήσει κάθε μπαλιά ανάμεσα από δύο αμυντικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: