Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Λίνο: «Πιο δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα»


Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα, ώστε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Λίνο.Ο αριστερός μπακ του «δικεφάλου» μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» και επεσήμανε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα ώστε να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Αναλυτικά ο Λίνο μίλησε:

Για τους στόχους της ομάδας του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο: «Έχουμε την ποιότητα, για να κατακτήσουμε τον τίτλο και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα, θα είναι δυσκολότερο από το περσινό, διότι οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ, αλλά εμείς θα δώσουμε την μάχη μας και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με την Μπριζ: «Η Μπριζ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως όλες όσες παίζουν στην Ευρώπη σε αυτήν την φάση. Πήραμε εκτός έδρας βαθμό και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και στο Βέλγιο κάναμε ένα μικρό βήμα. Είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κιόλας, αφού κάναμε ευκαιρίες».
Για το αν αλλάζει κάτι στην υπόθεση πρόκριση, μετά το αποτέλεσμα του Βελγίου: «Όχι, τίποτα δεν αλλάζει. Απλά, κάνει τον αγώνα με την Ντιναμό στην Τούμπα, ακόμη πιο ιδιαίτερο και πιο σημαντική την προσπάθειά μας για τη νίκη. Αποδεικνύεται ότι όλες οι ομάδες είναι εξίσου δυνατές».

Για την προσωπική του απόδοση μέχρι τώρα: «Σίγουρα δεν είναι καλό για έναν ποδοσφαιριστή να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Αισθάνομαι πλέον πως σε κάθε αγώνα γίνομαι και καλύτερος και ανεβάζω την απόδοσή μου, με αποτέλεσμα να βοηθώ όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: