Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Δοκιμασία στην Καβάλα


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη" (Novasports 2, 19:30) και θέλει -εκεί που πέρσι γλίτωσε την ήττα στο 90'- να αφήσει πίσω του τη "βαριά" ήττα από την Μπαρτσελόνα. Νωρίτερα (17:15), ο Ηρακλής θα υποδεχθεί την ΑΕΛ (Novasports 2) και ο Εργοτέλης τη Skoda Ξάνθη (Novasports 3).

Οι "πράσινοι" επιθυμούν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που οι "αργοναύτες" αναζητούν το πρώτο τους φετινό "τρίποντο", κόντρα στην ομάδα που πέρσι δεν κατάφερε να τους κερδίσει (ισοπαλία στο "Ανθή Καραγιάννη" και "διπλό" στο "Σπύρος Λούης").

Τον ίδιο στόχο με τον Παναθηναϊκό, έχουν και οι Ηρακλής και ΑΕΛ που αναμετρώνται στο "Καυτανζόγλειο". Ο "Γηραιός" θέλει να συνεχίσει τη συλλογή βαθμών, έστω και χωρίς τον Σολτάνι, ενώ για τους "βυσσινί", είναι η πρώτη φετινή "έξοδος".

Στο Παγκρήτιο τέλος, ο Εργοτέλης δεν θέλει να επαναληφθεί το κάζο της πρεμιέρας, όπου ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Skoda Ξάνθη, θα επιδιώξει να μην δεχθεί... πρώτη γκολ όπως συνέβη στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (εκτός) και τον Πανιώνιο (εντός), όπου τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: