Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Χαβίτο: "Πιο σημαντικό το γκολ κόντρα στην Σαραγόσα"


Από το βράδυ της Πέμπτης και έπειτα ο Χαβίτο αποτελεί το σημείο αναφοράς της νίκης του Άρη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το καταπληκτικό γκολ του Ισπανού έδωσε στον Άρη μια πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Europa League. Ο Χαβίτο μίλησε στην εφημερίδα "Goal" για τη μαγική βραδιά της Πέμπτης και χαρακτήρισε το γκολ κόντρα στη Σαραγόσα πιο σημαντικό από αυτό κόντρα στην Ατλέτικο!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαβίτο:

-Για το αν το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο ήταν πιο σημαντικό από το γκολ κόντρα στη Σαραγόσα:

"Είναι δύσκολο να μπουν στη ζυγαριά. Το γκολ που πέτυχα την Πέμπτη έδωσε τη νίκη στον Άρη απέναντι στην κάτοχο του Europa League. Όταν σκόραρα, όμως, απέναντι στην Σαραγόσα, βοήθησα την ομάδα μου να προκριθεί στους ομίλους, γι' αυτό και θα πω ότι ήταν πιο σημαντικό".

-Για το γεγονός ότι σκόραρε με το αριστερό πόδι:
"Η αλήθεια είναι ότι έχω πετύχει γκολ και στα φιλικά με το αριστερό πόδι. Προσπαθώ να βελτιώσω αυτήν την αδυναμία που έχω, γιατί είμαι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και όλοι με κλείνουν από δεξιά για να μη σουτάρω".

-Για πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση:
"Πάντα είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη. Όμως, έχουμε ακόμα πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως με τη Λεβερκούζεν και τη Ρόζεμποργκ. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά".

-Για τακτική κόντρα σε Ατλέτικο:
"Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας τον τομέα της τακτικής. Είσαι, βέβαια, υποχρεωμένος να το κάνεις αυτό, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε μπορείς να κερδίσεις τέτοιες ομάδες. Ο προπονητής μας ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε κενούς χώρους στους παίκτες της Ατλέτικο, γιατί ξέρουν να τους εκμεταλλεύονται άμεσα".

-Για τις στιγμές μετά το βράδυ της Πέμπτης:
"Ακόμα πετάω στα σύννεφα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν πολύ σημαντικό το γκολ για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά. Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι δεν κοιμήθηκα λόγω υπερέντασης και χαράς. Δέχτηκα πολλά μηνύματα από συγγενείς και φίλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: