Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ξέσπασμα Δερμιτζάκη και... καψώνι σε Κουτσιανικούλη


ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΣΤIΣ 'ΡΕΖΕΡΒΕΣ'. 'ΚΑΨΩΝΙ' ΣΕ 'ΚΟΥΤΣΙΑ'.-Για πρώτη φορά οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν χθες το… άλλο πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη στην προπόνηση της ομάδας, με τον Έλληνα τεχνικό (δικαιολογημένα) να βάζει τις φωνές στους αναπληρωματικούς τής ομάδας του και να τους κάνει παρατηρήσεις σε έντονο ύφος.

Όπως γράψαμε από χθες ο 41χρονος προπονητής μοιρασε συγχαρητηρια σε όλη την ομάδα για την εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα εναντίον τής Κλαμπ Μπριζ, στο Βέλγιο, αφού ο ‘δικέφαλος του Βορρά’ άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στη συνέχεια, όμως, ζήτησε από όσους δεν αγωνίστηκαν στο ‘Γιάν Μπρέιντελ’ να αρχίσουν τρέξιμο, χωρίς να διακρίνει τον απαιτούμενο ζήλο που πρέπει να έχει μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Η έκρηξή του ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, αφού μερικοί παίκτες ήταν πραγματικά πολύ χαλαροί στις ασκήσεις τής φυσικής κατάστασης. Ο 41χρονος προπονητής φώναξε όλους τους αναπληρωματικούς κοντά του και τους ζήτησε στο μέλλον να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν δέχονται εντολές από τον προπονητή τους.

‘Καψώνι’ σε Κουτσιανικούλη

Μάλιστα, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είχε την… τιμητική του, αφού ο Π. Δερμιτζάκης διέκρινε στον νεαρό άσο τα μεγαλύτερα σημάδια… ραθυμίας. Για αυτόν τον λόγο, πέρα από τις παρατηρήσεις που έκανε σε όλους, ζήτησε από τον ‘Κούτσια’ να τρέξει μόνος του γύρω από το γήπεδο, σε μία προσπάθεια να τον αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας.

Οι σκέψεις τού Δερμιτζάκη

Ο 41χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι μία ομάδα που συμμετέχει σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, θα χρειαστεί όλους τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της. Θέλει, δηλαδή, να ποντάρει συνεχώς σε όλους και όχι μόνο 13-14 ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ‘χτυπάει’ κάθε παιχνίδι.

Για αυτόν τον λόγο θέλει να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι και να δίνουν σε κάθε ευκαιρία, προπόνηση ή αγώνα, το 100%. Ειδικά από παίκτες ο Κουτσιανικούλης, στο ταλέντο του οποίου ο Δερμιτζάκης ποντάρει πολλά ενόψει της συνέχειας, ο νεαρός τεχνικός περιμένει να του δείχνουν συνεχώς ότι αξίζουν μία θέση στην 11άδα. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να τους αφυπνίσει μετά από μία επιτυχία της ομάδας του και, φυσικά, ενόψει τής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: