Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρις Σολτάνι ο Ηρακλής


Δίχως τον καλύτερό της παίκτη μέχρι στιγμής θα αγωνιστεί ο Ηρακλής με τη Λάρισα στο Καυταντζόγλειο (17:15, NovaSports 2) . Ο Καρίμ Σολτάνι έμεινε εκτός αποστολής και ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να βγάλει άλλον άσο από το μανίκι του, για να νικήσει την πρώην ομάδα του.

Με σκοπό να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ο Ηρακλής υποδέχεται τη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί που ο «γηραιός» έμοιαζε καταδικασμένος πριν από την αρχή του πρωταθλήματος και οι οπαδοί του δεν ήξεραν καν αν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, ο Ηρακλής είναι αήττητος τις δύο πρώτες αγωνιστικές και αυτό θέλει να συμβεί και μετά το τέλος της τρίτης.

Ο παίκτης – αποκάλυψη (Σολτάνι) δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ουζουνίδη για τον αποψινό αγώνα, αλλά όλοι οι άλλοι που έχουν εντυπωσιάσει εξίσου θα βρίσκονται εκεί. Ελευθερόπουλος κάτω από τα δοκάρια, Κατσιαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής και Λίμα η τετράδα της άμυνας, Πίτου και Ντάνι θα προσπαθήσουν να κόψουν όλες τις επιθέσεις των βυσσινί, ενώ οι Μάρα, Κομπαγιάσι, Σίσιτς και Ιάκομπ θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άμυνα της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: