Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οργή και στήριξη για Δερμιτζάκη

Δεν άνοιξαν μόνο με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους παίκτες διάλογο χθες μετά τα μεσάνυχτα στην Τούμπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το συγκεντρωμένο πλήθος περίμενε με… ανυπομονησία και τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος δεν αρνήθηκε να κουβεντιάσει και να εξηγήσει τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης της ομάδας.

Οι αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού ήταν μοιρασμένες, μια και άλλοι εξέφρασαν την οργή τους και άλλη τη στήριξή τους.

«Ωραίες αλλαγές έκανες…», του είπαν ειρωνικά κάποιοι. «Γιατί δεν σηκώνεσαι να φύγεις μόνους σου;» του έλεγαν άλλοι σε έντονο ύφος με τον Παύλο Δερμιτζάκη να ζητάει πίστωση χρόνου.

«Ελάτε να με κάψετε!»
«Την ομάδα την βρήκα, δεν έκανε εγώ προετοιμασία. Ο προηγούμενος προπονητής ήταν στην ομάδα τρία χρόνια, αν μετά από τρία χρόνια με αξιώσει ο Θεός και είμαι στον ΠΑΟΚ και συνεχίσετε να βλέπετε αυτή την εικόνα, τότε ελάτε να με κάψετε!», τόνισε μέσα σε άλλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

«Αυτούς έχουμε»

Όταν οι οπαδοί αναφέρθηκαν με καυστικά σχόλια σε κάποιους παίκτες που δεν ματώνουν τη φανέλα, ο Παύλος Δερμιτζάκης, είπε:

«Αυτό είναι το υλικό της ομάδας, και πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε».
«Δεν είναι διαστημόπλοιο»

Οι φίλοι της ομάδας πίεσαν τον Έλληνα τεχνικό να απαντήσει αν μπορεί να αντέξει την πίεση. Και αυτός απάντησε: «Γιατί να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση, ο ΠΑΟΚ δεν είναι διαστημόπλοιο»
«Επτά τελικές εμείς, δύο ο Άρης»

Στη συνέχεια, ο Παύλος Δερμιτζάκης υποσχέθηκε ότι θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους νέους παίκτες και τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε όπως και με την Ντιναμό με τη διαφορά ότι δεν κέρδισε.

«Το αποτέλεσμα είναι που κάνει την διαφορά. Κάναμε επτά τελικές προσπάθειες, ο Άρης δύο και μας έβαλε γκολ από στημένη φάση», τόνισε μέσα σε άλλα ο Δερμιτζάκης.

«Βγες και μίλα»

Βεβαίως, υπήρχαν και φίλαθλοι που τάχθηκαν στο πλευρό του Δερμιτζάκη. «Δε φταις εσύ, μη γίνεις θύμα. Βγες και μίλα. Εμείς σε στηρίζουμε, σε καμία περίπτωση μην παραιτηθείς...», του έλεγαν.

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης στηρίζει απόλυτα τον Παύλο Δερμιτζάκη και τα έχει βάλει με τους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: