Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κόκε: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, τα κεφάλια μέσα»!

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ο Σέρχιο Κόκε.Ο Ισπανός επιθετικός έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM» και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε μετά την επίτευξη του γκολ απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά». Επίσης, ξεκαθάρισε πως το σημαντικότερο είναι να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά…

«Η σιγή ήταν κάτι εκπληκτικό»

«Θεωρώ ότι τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα. Τα παιδιά είχαν χτίσει κάτι καλό. Όταν μπήκα εγώ ήταν η τελευταία ώθηση για να κερδίσουμε», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση του γκολ, όπου συνεργάστηκε με τους Νέτο και Χαβίτο:

«Η απόσταση ήταν αρκετά μακρινή από τα χτυπήματα του Νέτο συνεννοηθήκαμε, μου έκανε την πάσα, ήθελα να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα αλλά σημασία είχε που ο Χαβίτο πρόσεξε το χτύπημα και ακολούθησε τη φάση. Η σιγή που επικράτησε μετά το γκολ ήταν κάτι το εκπληκτικό. Η πίεση πάντα υπάρχει. Εμείς που είμαστε περισσότερο χρόνο καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό το ματς για τον κόσμο».

Ο Κόκε τόνισε πως η αγωνιστική άνοδος του Άρη είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς: «Εμείς οι ίδιοι βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας. Αυτό που άλλαξε είναι η στρατηγική που ακολουθούμε. Η ομάδα έχει πολύ καιρό τον ίδιο προπονητή ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει καλό προπονητή που μας μετέδωσε ότι πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό που βρίσκεται πολύ καιρό στον πάγκο».

«Παίξαμε πολλές φορές με κακές διαιτησίες»

Φυσικά, αναφέρθηκε και στη διαιτησία: «Το να καταφεύγεις σε δικαιολογίες είναι εύκολο. Παίξαμε πολλές φορές με κακές διαιτησίες κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εχθές μπήκε ένας γενναίος διαιτητής που ήταν αποφασισμένος να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην γείρει την πλάστιγγα προς της μία ή την άλλη ομάδα. Κάποιες φάσεις αν τις δεις στο ριπλέι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Ακόμα και στη φάση του Βιερίνια προηγείται κοντρόλ με το χέρι επομένως δεν υπάρχει τίποτα».

«Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Στο τέλος, υποστήριξε: «Η ομάδα διαθέτει ένα καλό ρόστερ συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, τα κεφάλια μέσα. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Αυτό που θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε ήσυχα και ήρεμα σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και οι επιτυχίες θα έρθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: