Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οι οπαδοί θέλουν Νταλγκλίς!

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ η συγκομιδή των έξι βαθμών αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα από το… 1953.

Ο Ρόι Χόντσον βιώνει πλέον πραγματική αμφισβήτηση από το Kop που το μεσημέρι της Κυριακής θυμήθηκε τον… Κενι Νταλγκλίς, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, τραγουδώντας το όνομα του. Ο Σκωτσέζος που αποτελεί έναν από τους ζωντανούς θρύλους του συλλόγου, σήμερα αποτελεί πρεσβευτή της Λίβερπουλ ανά τον κόσμο, ωστόσο αυτό που αναδύεται τις τελευταίες μέρες είναι μια λαχτάρα των οπαδών των «ρεντς» να τον ξαναδούν στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με κάποιες «πηγές», ήταν «ζεστός» να το κάνει το καλοκαίρι όταν αποχώρησε ο Ράφα Μπενίτεθ, όμως τότε η διοίκηση βρήκε μια πιο «σίγουρη» λύση στο πρόσωπο του ανθρώπου που πέρυσι οδήγησε την Φούλαμ ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Πέρα όλων των άλλων κατορθωμάτων του ως παίκτης και ως τεχνικός των «ρεντς», ο Νταλγκλίς ήταν ο προπονητής της ομάδας της Λίβερπουλ που κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της στην Αγγλία, την σεζόν 1989-90. Λίγους μήνες μετά παραιτήθηκε από το πόστο του, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για την απόφαση του και μη μπορώντας ποτέ να ξεπεράσει μέσα του όσα συνέβησαν στο Χίλσμπορο την άνοιξη του 1989.

Δεν υπάρχουν σχόλια: