Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ζαγοράκης: «Ο Παύλος μένει, οι παίκτες θα φύγουν!»

Διάλογο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ άνοιξε χθες αργά το βράδυ έξω από το γήπεδο της Τούμπας ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι «αν φταίω εγώ να φύγω», ωστόσο ο κόσμος τα είχε με τους παίκτες που ξενυχτάνε, αλλά και τον Παύλο Δερμιτζάκη.

«Όχι, Θοδωρή, δεν φταις εσύ. Οι παίκτες φταίνε με τα ξενύχτια τους. Πάρε κεφάλια! Και ο προπονητής. Γιατί δεν φέρνεις καλύτερο;», του είπαν οι οπαδοί και ο Θοδωρής Ζαγοράκης απάντησε:

«Τον Παύλο τον πιστεύω απόλυτα», είπε ο «Ζαγόρ» και όταν οι οπαδοί τον ρώτησαν γιατί δεν του κάνει τριετές συμβόλαιο (σ.σ. όπως στον Σάντος) τότε τους τόνισε ότι:

«Τον Σάντος τον είχα προπονητή. Τον Δερμιτζάκη όχι, ενώ δεν έχει δοκιμαστεί και σε μεγάλη ομάδα».

«Όποιος δεν μπορεί φεύγει!»

Στο μεταξύ, ενώ ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Παύλο Δερμιτζάκη δεν συνέβη το ίδιο και με κάποιους παίκτες.

«Κάποιοι νομίζουν ότι έγιναν... κάποιοι. Όποιος δεν μπορεί, θα φύγει! Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Ήμασταν ψηλά και γυρίσαμε ανάποδα», έλεγε εκνευρισμένος ο «Ζαγόρ».

Φωνές σε «Σάλπι, εξηγήσεις «σβούρα»

Όπως σας ενημερώσαμε με χθεσινό ρεπορτάζ, διάλογο με τους οπαδούς άνοιξαν και κάποιοι παίκτες (Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Ίβιτς) οι οποίοι δέχθηκαν πιέσεις να απαντήσουν αν πρέπει να φύγει ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν από τους παίκτες που αποδοκιμάστηκε πιο έντονα. Πολλή ώρα με το συγκεντρωμένο πλήθος κουβέντιασε και ο τεχνικός διευθυντής, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος έδινε εξηγήσεις για διάφορα θέματα που αφορούσαν την ομάδα.

Έγιναν δέκα προσαγωγές

Στο μεταξύ, προκειμένου η αστυνομία να διαλύσει τους οπαδούς που είχαν άγριες διαθέσεις έξω από το γήπεδο της Τούμπας εκτός από χρήση δακρυγόνων προχώρησε και σε δέκα προσαγωγές.

Η ατάκα του Κούπερ

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ροαύλ Κούπερ, παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου. Μόλις τελείωσε και άκουγε τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου γύρισε κι είπε την ατάκα στους δημοσιογράφους... «θα φύγουμε αργά από εδώ…».

Σάντος: «Ψυχραιμία»

Εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος, που έχει βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στο στούντιο της «Αθλητικής Κυριακής» και αναφερόμενος στην κατάσταση είπε: «το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι η ψυχραιμία, ώστε ο Ζαγοράκης να δει τι μπορεί να κάνει. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρεθούν φταίχτες. Πιστεύω ότι όταν συγκεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές, θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: