Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στην Εθνική ο «Φέτφα»

Στην Εθνική ομάδα των ανδρών κλήθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης!
Ο Φερνάντο Σάντος επιβραβεύει τον μικρό άσο του Ολυμπιακού και τον παίρνει στην αποστολή ενόψει των αναμετρήσεων με Λετονία και Ισραήλ στο «Καραϊσκάκη» στις 8 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα για την προκριματική φάση του Euro 2012.

«Ό,τι πιο σημαντικό»

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες μπαράζ με την Τσεχία. Με την ευκαιρία της κλήσης του, ο νεαρός διεθνής δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας τα παρακάτω:

«Η συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών είναι ό,τι πιο σημαντικό στην καριέρα ενός παίκτη. Η δική που πρόσκληση πιστεύω ότι ήρθε λόγω της σκληρής δουλειάς των τελευταίων χρόνων. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητές μου. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς εντός έδρας αγώνες και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς», τόνισε.

Χωρίς Σαμαρά με Λετονία

Στο μεταξύ, χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά θα αγωνιστεί η Εθνική, στον αγώνα (08/10) με τη Λετονία στο «Καραϊσκάκη». Ο επιθετικός της Σέλτικ διαπιστώθηκε πως υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στον αστράγαλο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε. Έτσι, ο 25χρονος άσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με το Ισραήλ. Είναι πιθανό τη θέση του Σαμαρά στην 11άδα να πάρει ο Παναγιώτης Κονέ.  
Αισιοδοξία για «Λύμπε»

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, έχει μία κάκωση στον έσω πλάγιο και δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Σήμερα ο επιθετικός της ΑΕΚ θα κάνει ενδυνάμωση και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη. Στο στρατόπεδο της Εθνικής υπάρχει αισιοδοξία ότι ο «Λύμπε» θα είναι ετοιμοπόλεμος για τους δύο αγώνες.

Η αποστολή
Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες με τη Λετονία (8/10) και το Ισραήλ (12/10) για τα προκριματικά του Euro 2012. Αυτοί είναι οι: Τζόρβας, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Καφές, Πρίττας, Κονέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος, Φετφατζίδης.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων


Σήμερα: 17:00, Αγιος Κοσμάς (ανοιχτή)
5/10: 11:30, Αγιος Κοσμάς
6/10: 11:00, Καραϊσκάκη (ανοιχτή για 15' και συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος μετά την προπόνηση)
7/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς
9/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς
10/10: 11:00, Αγιος Κοσμάς
11/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: