Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει ο Δερμιτζάκης, έρχεται πρόστιμο για τους παίκτες

Αποφάσεις για να αλλάξει άμεσα η κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας πήραν διοίκηση και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ σε σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα.Ύστερα από την σπουδαία πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει την… κάτω βόλτα και έτσι οι διοικούντες, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, έκριναν ότι πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα, προτού η χρονιά χαθεί νωρίς νωρίς.

Στήριξη σε Δερμιτζάκη

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, με παρόντες τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Ηλία Βιολίδη και Παντελή Κωνσταντινίδη από πλευράς διοίκησης και τους Παύλο Δερμιτζάκη και Μάκη Χάβο από πλευράς τεχνικής ηγεσίας.

Καταρχάς, ξεκαθαρίστηκε ότι ο Δερμιτζάκης συνεχίζει κανονικά στο πόστο του και δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικατάστασής του.

Παράλληλα, άπαντες συμφώνησαν ότι μετά την πρόκριση επί της Φενέρ έχουν συμβεί πολλά κρούσματα απειθαρχίας των παικτών, κάτι που επιδρά στη συνολική εικόνα της ομάδας και στα άσχημα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έρχεται πρόστιμο, εκτός αποστολής όσοι δημιουργούν πρόβλημα

Έτσι, στη σύσκεψη αποφασίστηκε να επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες, το οποίο δεν θα αφορά στην ήττα από τον Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας τις συνέπειες των πολύ κακών εμφανίσεων των τελευταίων 40 ημερών.

Επίσης, για όσους έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα σύντομα θα σταλεί μήνυμα, που θα ισοδυναμεί με αποκλεισμό τους από την αποστολή.

«Μην εκπλαγεί κανείς, αν κάποια "ονόματα" μείνουν ακόμη και εκτός αποστολής το προσεχές διάστημα.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν κάποια πράγματα, τα οποία θα καταδείξουν ότι η διοίκηση ξέρει καλά τι γίνεται μέσα στην ομάδα, όπως και τον τρόπο που θα το αντιμετωπίσει. Αφού ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν με άλλον τρόπο, θα αναγκαστούν να δεχτούν τις συνέπειες.

Πάντως, η τωρινή κατάσταση δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί», υποστηρίχθηκε χαρακτηριστικά από διοικητικούς κύκλους του ΠΑΟΚ.

Συναντήσεις Ζαγοράκη με παίκτες, τακτικά στα αποδυτήρια ο Κωνσταντινίδης

Επιπροσθέτως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης προτίθεται τις επόμενες μέρες να μιλήσει με κάποιους από τους πρωτοκλασάτους παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει και ενώπιον όλων σε μία από τις προσεχείς προπονήσεις.

Με τη σειρά του, ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα επισκέπτεται πιο συχνά τα αποδυτήρια και θα βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην ομάδα, για να λύνει άμεσα όποιο πρόβλημα δημιουργείται.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, δηλαδή, θα ενεργεί από εδώ και πέρα με τον τρόπο που λειτουργούσε ο Ζήσης Βρύζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: