Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

«Δεν είναι αγώνας του Ρομπίνιο με τον Ρονάλντο»

Το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν ενδιαφέρει τον Ρομπίνιο, όπως δήλωσε ο ίδιος στην ισπανική εφημερίδα «Marca». «Ο Ρονάλντο είναι μεγάλος παίκτης, όμως έχουμε τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν και όχι του Ρομπίνιο με τον Κριστιάνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «ροσονέρι».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε

Αρκετοί θεωρούν ότι αύριο θα υπάρξει μία μάχη ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ρομπίνιο. Ποιο είναι το σχόλιό σου;

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Θα κοιτάξω να πάρω τη νίκη με τη Μίλαν μέσα στη Μαδρίτη. Θέλω να σας δείξω πόσο ενθουσιασμένος είμαι. Ο Ρονάλντο είναι μεγάλος παίκτης, όμως έχουμε τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν και όχι του Ρομπίνιο με τον Κριστιάνο».

Έχεις ξεχάσει το γεγονός πως έφυγε με την έλευση του Ρονάλντο;

«Όταν πας σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, μοιάζει με ψευδαίσθηση ότι θα μείνεις για αρκετό καιρό εκεί και δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ωστόσο, τώρα αισθάνομαι πολύ καλά στη Μίλαν».

Πλέον πρόεδρος της ομάδας είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Θα ήθελες να επιστρέψεις;

«Ο Φλορεντίνο είναι σπουδαίος πρόεδρος και του εύχομαι καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τίποτα περισσότερο. Τώρα είμαι σε μία άλλη μεγάλη ομάδα και θέλω να πετύχω σε αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: