Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τσάβι: "Αισθάνομαι ακόμη ενοχλήσεις"

Παρά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-1 επί της Βαλένθια για την πριμέρα ντιβιζιόν, ο Τσάβι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα. Ο μέσος της "Μπάρτσα" παραδέχτηκε πως δεν είναι έτοιμος για να παίζει κάθε τρεις μέρες.

Ο μέσος της "Μπάρτσα" αγωνίστηκε 77 λεπτά στο Καμπ Νου και μάλιστα προετοίμασε το έδαφος και για τα δύο γκολ από Ινιέστα και Πουγιόλ, αλλά μετά τον αγώνα παραδέχτηκε στο κανάλι της ομάδας της Καταλονίας, "BarcaTV": "Είμαι καλά, αλλά ακόμη αισθάνομαι ενοχλήσεις. Ελπίζω να περάσουν σύντομα. Ξεκίνησα καλά απέναντι στη Βαλένθια, αλλά καθώς περνούσαν τα λεπτά, μπορούσα να αισθανθώ την πίεση στους τένοντες. Δίνω μία μάχη, αλλά χάρη στους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές στην ομάδα που με φροντίζουν, είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσω τον τραυματισμό μου σύντομα".

Ο Τσάβι είχε αποκλειστεί από την αποστολής της Εθνικής Ισπανίας για τα παιχνίδια με Λιθουανία και Σκοτία, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βιθέντε Ντελ Μπόσκε είχε αποφασίσει να του δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστεί στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

"Δεν είναι έτοιμος ν' αγωνίζεται κάθε τρεις ημέρες", δήλωσε ο προπονητής των "μπλαουγκράνα", Πεπ Γκουαρντιόλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Τσάβι, στον αγώνα του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ με την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη στη Βαρκελώνη την ερχόμενη Τετάρτη, όμιλο στον οποίο μετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: