Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

«Βασίλισσα εσύ; Μάγκας εγώ»!

Η Βέροια είναι που έχει τον τίτλο, αλλά ο Πιερικός διέθετε όλες τις… χάρες απόψε στον Βορρά!

Σε ένα απίστευτο «θρίλερ» στην Κατερίνη, οι γηπεδούχοι δε «μάσησαν» από το μεγάλο come back της «βασίλισσας» και παρόλο που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 25λεπτο, έφτασαν σε τεράστια νίκη με 3-2!

«Λυτρωτής» ο Κοντέων για την ομάδα του Χατζάρα, που δεν επέτρεψε στους Βεροιώτες να ολοκληρώσουν μια μεγάλη ανατροπή.

Οι παίκτες του Χαραλαμπίδη επέστρεψαν σε δέκα λεπτά (76’ Σάντσες, 87’ Σαμαράς) από το 2-0 που είχαν διαμορφώσει οι Γκουγκουλιάς (21’) και Πουλάκος (73’ πεν.), όμως -παρόλο που αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 61’, λόγω αποβολής του Δήμου- δεν απέφυγαν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες μακριά από τη Βέροια.

Με τη νίκη αυτή, ο Πιερικός έπιασε τη σημερινή του αντίπαλο στους επτά βαθμούς και «ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (67' Κόντέων), Πέντα, Γκουγκουλιάς (54' Λόπεζ), Πουλάκος (78' Λαζαρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Μπαργκάν, Σάντσες, Οικονόμου (46' Καγκιούζης), Καλτσάς (63' Μπλαζέφσκι), Γεωργιάδης (46' Αμαραντίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής), Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: