Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πηλαδάκης: «Μία νίκη θα τα αλλάξει όλα»

Μία επιτυχία θα λύσει το πρόβλημα της Λάρισας, όπως δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης μετά την ήττα (2-0) από τον Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ. Το κλίμα είναι άσχημο για τον Γιάννη Παπακώστα στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ, όμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρουσιάστηκε αποφασισμένος να στηρίξει τον προπονητή της ομάδας.

«Είμαστε στενοχωρημένοι και πικραμένοι ύστερα από τη σημερινή ήττα και την εμφάνιση της ομάδας, όμως είναι μια δύσκολη στιγμή και δεν χρειάζονται αποφάσεις εν βρασμώ», ανέφερε αρχικά ο κ. Πηλαδάκης.

Ερωτηθείς αν θα διώξει τον Παπακώστα από την τεχνική ηγεσία, απάντησε: «Οχι. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα κι έχω δώσει κατευθύνσεις στον προπονητή να παίξει αν χρειαστεί ακόμα και με ερασιτέχνες. Σίγουρα θα ληφθούν αποφάσεις μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Το πρόβλημα της ομάδας είναι καθαρά ψυχολογικό. Μία νίκη θα τα αλλάξει όλα. Με μία νίκη θα διορθωθούν τα πάντα. Περάσαμε και πέρυσι παρόμοιες καταστάσεις, ωστόσο η ηρεμία που δείξαμε μας έβαλε στον σωστό δρόμο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Εν τω μεταξύ, ο Πηλαδάκης είχε κλείσει κατ' ιδίαν ραντεβού με τον Παπακώστα στις 22:00, προκειμένου να εξετάσουν από κοινού την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: