Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στο κυνήγι του αντί-Ντάνστον

Η αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος, μπορεί να μην είναι προς αγωνιστικό όφελος του Άρη, ωστόσο επιτρέπει στον Σαρόν Ντρούκερ να συνεχίσει την αναζήτηση του παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Μπράιαντ Ντάνστον.Η επιστροφή του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη από το Τελ Αβίβ, όπου βρέθηκε με αφορμή το διήμερο ρεπό αλλά και ένα επιπλέον που είχε ζητήσει για προσωπικό του ζήτημα, θεωρείται βέβαιο ότι θα δρομολογήσει εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.
Το ερώτημα ωστόσο που συνεχίζει να πλανάται είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνστον; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κάποιος από τους «κομμένους» των ομάδων του ΝΒΑ όπως αυτοί θα υπάρξουνε μέχρι το τέλος του μήνα.

Ενός παίκτη ωστόσο σίγουρα που θα δώσει στον Άρη την δύναμη που του λείπει μέσα στις δύο ρακέτες κάτι που φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στον επαναληπτικό για τα προκριματικά στον δρόμο της πρόκρισης στους ομίλους του Eurocup με την Ακαντέμικ στο Αλεξάνδρειο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Πι Τζέι Τάκερ είχε αναγκαστεί να παίξει ως σέντερ για τον λόγο ότι ήταν ο μόνος παίκτης της ομάδας λόγο του όγκου του να κοντράρει τον διεθνή Λετονό Κάσπαρς Καμπάλα και ουσιαστικά φάνηκε τι δεν έχει ο Ντάνστον και λείπει από τον Άρη.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό παραμένει και η παραμονή του Πιέρ Πιρς χωρίς όμως να αποτελεί προτεραιότητα με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να επιδιώξει στην εβδομάδα που ξεκινάει αύριο να κλείσει τα ανοιχτά θέματα των Νίκου Μπάρλου (προσφυγή) και Δήμου Ντικούδη (οφειλόμενα).

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση σήμερα για τον Άρη στο Αλεξάνδρειο υπό τις οδηγίες των δύο συνεργατών του Ντρούκερ, Ματάν Χαρούς και Στέφανο Δέδα, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλό ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: