Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ξέρει να θυσιάζεται ο «Ίμπρα»

Τα πάντα στην επίθεση της Μίλαν κινούνται γύρω από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως ο άσος των «ροσονέρι», δηλώνει ότι αν χρειαστεί είναι έτοιμος να θυσιαστεί για το καλό της ομάδας. «Θέλω πλέον να δουλεύω περισσότερο για την ομάδα. Στην αρχή της σταδιοδρομίας σου θέλεις να προβάλεις τον εαυτό σου και είσαι πιο ατομιστής, όμως κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι η ομάδα είναι πιο σημαντική από σένα και πως μόνο έτσι μπορεί να φτάσει μακριά», τόνισε ο Σουηδός επιθετικός στη Gazzetta dello Sport.

«Όταν οι συμπαίκτες μου είναι ευχαριστημένοι, είμαι και εγώ ευτυχισμένος. Διότι όταν ενταχθείς σε μια ομάδα, πρέπει να θυσιάζεσαι για τους συμπαίκτες σου. Αν κερδίζει η ομάδα, τότε κερδίζω κι εγώ», πρόσθεσε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.

Τέλος ο «Ίμπρα» τόνισε ότι προτιμά να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα. «Είναι κίνητρο για μένα το να παίζω στην Ιταλία. Οι οπαδοί είναι διαφορετικοί. Είναι πιο ενεργοί σε σχέση με την Ισπανία. Θα σε χειροκροτήσουν μετά από μια ωραία ενέργεια, είναι σαν να βρίσκεσαι σε θέατρο. Στην Ιταλία είναι κάτι το διαφορετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: