Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Καβάλα με... Σούπερ Μάριο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκαλίνοβιτς , η Καβάλα κράτησε στο τέλος το προβάδισμα κερδίζοντας με 2-1 τον Πανιώνιο! Εντυπωσιακές αποκρούσεις από τον Κροάτη. Πολλά λάθη από τον Ζαχαριάδη.Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και απέκτησε γρήγορα τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Οι Νεοσμυρνιώτες,  κυκλοφορώντας πολύ καλά την μπάλα και ψάχνοντας αρκετές φορές τον Μπάλαμπαν με μακρινές μπαλιές,  έφτιαξαν δύο καλές ευκαιρίες στο 13' με τον Κροάτη και στο 14' με κεφαλιά του Κούκετς, όμως ο Γκαλίνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φτιάξουν παιχνίδι, έκαναν εύκολα το λάθος ενώ αδυνατούσαν να κρατήσουν μακριά τους αντιπάλους από την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Ωστόσο, ο Πανιώνιος έχασε την αυτοσυγκέντρωση της προς το τέλος του πρώτου μέρος, όταν αρχικά ο Αμπντούν δεν είδε την κίτρινη σε πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Μπάλαμπαν ενώ στη συνέχεια πέτυχε γκολ το οποίο όμως δεν μέτρησε καθώς ο Ζαχαριάδης σφύριξε επιθετικό φάουλ του Κουμορτζί στον Χργκόβιτς. Οι δύο αυτές φάσεις και οι διαμαρτυρίες που επακολούθησαν, αποσυντόνισαν τους παίκτες του Πανιωνίου κάτι που το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου! Κόντρα, λοιπόν, στην ροή του αγώνα, η Καβάλα εκμεταλλεύτηκε την μοναδική ευκαιρία της καθώς πήρε προβάδισμα με τον Νταρσεβίλ (σκόραρε ανενόχλητος από την μικρή περιοχή)!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο, καθώς η Καβάλα μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε στο 2-0 με σουτ του Βουτσίσεβιτς. Ο Στόρε έπαιξε αμέσως το χαρτί του Βαζ Τε και ο Πορτογάλος τον δικαίωσε με την είσοδο του, μειώνοντας με πολύ ωραίο σουτ σε 2-1 στο 52’. Ο προπονητής του Πανιωνίου έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, όμως την ίδια ώρα η Καβάλα έβρισκε πολλούς χώρους στις αντεπιθέσεις και είχε ευκαιρίες να «κλειδώσει» το παιχνίδι. Μεγάλες φάση είχε, πάντως, και ο Πανιώνιος  όμως τόσο στο σουτ του Βαρό 90’, όσο και σε αυτό του Κουμορτζί στις καθυστερήσεις, βρήκε μπροστά του τον κορυφαίο του αγώνα, Μάριο Γκαλίνοβιτς, και έτσι το 2-1 παρέμεινε με την Καβάλα να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: