Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Μπούκαρε» σε φυλακές ο Μπαλοτέλι

Σε γυναικείες φυλακές στην Μπρέσια, εισήλθε την Παρασκευή το απόγευμα χωρίς καμία άδεια με το αυτοκίνητό του ο Μάριο Μπαλοτέλι! Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο αδερφός του Ενόκ, όταν άνθρωποι της ασφάλειας τους σταμάτησαν και προχώρησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους με την παρεξήγηση να λύνεται λίγο αργότερα.

Ο φρουρός της πύλης είδε έκπληκτος ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα να μπαίνει στις φυλακές χωρίς να ρωτάει κανέναν και έδωσε σήμα στην ασφάλεια να προχωρήσει στη σύλληψη. Όταν όμως το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε οι υπεύθυνοι είδαν τον Ιταλό επιθετικό να βγαίνει από το όχημα έντρομος και να προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με έναν εκ των αρμοδίων να εξηγεί την κατάσταση: «Ήταν 16:00 όταν είδαμε μία Μερσεντές να εισέρχεται γρήγορα από την πύλη. Υπήρχαν δύο επιβάτες στο αυτοκίνητο με τον έναν να είναι ο Μπαλοτέλι. Βέβαια τον αναγνωρίσαμε εξωτερικά, αλλά δεν ήταν αρκετό και έπρεπε να προχωρήσουμε σε επίσημη ταυτοποίηση των στοιχείων του. Τελικά και οι δύο φάνηκαν κάπως φοβισμένοι. Μας είπαν ότι είδαν την πύλη ανοιχτή και δεν γνώριζαν ότι χρειάζονται άδεια για να εισέρθουν. Ο Μπαλοτέλι τότε ζήτησε συγγνώμη δείχνοντας κάπως ντροπιασμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: