Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Muppet show

H... ανακωχή κράτησε ελάχιστα. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε την ευκαιρία για να "απαντήσει" στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα στο παιχνίδι με τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και "πιάστηκε" από αυτή του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Παναθηναϊκός: "150-0", Ολυμπιακός: "Φαιδρότητες...". Και το Muppet show συνεχίζεται...

Όλα ξεκίνησαν από την αρχική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Αυτή ανέφερε τα εξής: "Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50 - 50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0). Κατά τα άλλα, τα διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον ΟΣΦΠ δεν κρίνουν ποτέ το αποτέλεσμα".

Η "απάντηση" του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φεύγοντας από το "Γ. Καραϊσκάκης" δήλωσε: "Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες".

Αμέσως μετά από τον Ολυμπιακό διέρρευσαν τα εξής ως απάντηση στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: "Η ομάδα της ισοπαλίας με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο. Η ομάδα του ανύπαρκτου πέναλτι του Δαλούκα. Η ομάδα που διασύρθηκε στην Καβάλα. Η ομάδα της πεντάρας από την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα που ξεφτιλίστηκε και γλίτωσε με 2-0 από την Κοπεγχάγη στην Αθήνα, είναι λογικό -η διοίκησή της- να είναι ζαλισμένη και πανικοβλημένη, ειδικά δε ενόψει ενός ιδιαίτερα δύσκολου αγώνα που δίνει αύριο στην Κρήτη. Ο Ολυμπιακός δεν απαντάει σε δηλώσεις που είναι για γέλια και έχουν μοναδικό στόχο να κουκουλώσουν προβλήματα και αδυναμίες. Ο κύριος Νικόλας Πατέρας, δεν δικαιούται διά να ομιλεί".

O Παναθηναϊκός σήκωσε αμέσως το... γάντι και από τους "κύκλους" της "πράσινης" ΠΑΕ γνωστοποιήθηκε η εξής ανταπάντηση: "Την ψυχραιμία του την έχει χάσει εκείνος που κάθε εβδομάδα βγαίνει στα κανάλια και κάνει τον τηλεκριτικό διαιτησίας σχολιάζοντας φάσεις, μοιράζοντας βαθμούς και επικρίνοντας διαιτητές και την ΚΕΔ. Και αποφασίζει μονόπλευρα εάν οι φάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της ομάδας του ή όχι, δυναμιτίζοντας το κλίμα. Με τη στάση του αυτή δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς και τα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής Πολιτείας. Οσον αφορά τα πικρόχολα σχόλια για τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού, θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: