Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Κλείνει τον Σόουζα ο Αδαμίδης

Προ των πυλών της ΑΕΚ βρίσκεται ο Πάουλο Σόουζα καθώς λεπτομέρειες απομένουν για να συμφωνήσει ο πορτογάλος τεχνικός με την Ενωση. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου, Σταύρος Αδαμίδης, θα έχει σήμερα (2/10) τις τελικές συζητήσεις με τον Σόουζα στο Λονδίνο, ώστε να αναλάβει ο πορτογάλος και επίσημα την ΑΕΚ.
Το όνομα του Σόουζα βρισκόταν από την αρχή ψηλά στην λίστα του Αδαμίδη και από τη στιγμή που αυτός απολύθηκε από την Λέστερ τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά. Ο εκπρόσωπός του, Ζοσέ Μαρίνιο, είχε δηλώσει χθες (1/10) στο sport.gr ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία, ενώ παρόμοιο ρεπορτάζ φιλοξενούσε και στην ηλεκτρονική έκδοσή της η Record.
Συνάντηση και με Χιμένεθ
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως εκτός απο τον Σόουζα ο Αδαμίδης θα συναντηθεί σήμερα (2/10) στο Λονδίνο και με τον Χιμένεθ. Ο ισπανός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday είχε παραδεχτεί ότι ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.
"Ο μάνατζέρ μου διαπραγματεύεται με την ΑΕΚ και δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. Του έχω μεταφέρει τις συνθήκες που επιθυμώ, όχι μόνο οικονομικές, αλλά και αγωνιστικές", τόνισε ο 46χρονος προπονητής και ερωτηθείς αν έχει δει παιχνίδια της ΑΕΚ, απάντησε:
"«Είμαι ανήσυχο πνεύμα. Οποτε προκύπτει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, όπως τώρα με την ΑΕΚ, την Αλμερία, τη Λα Κορούνια ή τη Σαραγόσα, αμέσως ενεργοποιούμαι και κοιτάζω παιχνίδια. Εχω, λοιπόν, παρακολουθήσει την ΑΕΚ και είδα ότι με τον προηγούμενο προπονητή έπαιζε 4-2-3-1. Είδα κάποια πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο προς το παρόν. Αν δεν είχε φύγει ο προπονητής της, δεν θα έλεγα ούτε αυτά που είπα, διότι θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς αυτόν".
Πάντως η περίπτωση του Χιμένεθ θα εξεταστεί πιο σοβαρά από την Ενωση μόνο αν στραβώσει του Σόουζα
Οχι από Μπίλιτς
Ενα από τα ονόματα που απασχόλησαν τον Αδαμίδη είναι κι αυτό του Σλάβεν Μπίλιτς. Ο κροάτης διαμήνυσε πάντως σε έλληνα ατζέντη που τον προσέγγισε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την Εθνική Κροατίας για χάρη της ΑΕΚ. Επίσης προτάθηκε και ο 50χρονος Μαρσέλ Κόλερ, ο οποίος είναι άνεργος εδώ κι ένα χρόνο με την τελευταία του ομάδα να είναι η Μπόχουμ. Η περίπτωσή του πάντως δε φαίνεται να ενδιαφέρει τον Αδαμίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: