Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ρούνεϊ: "Είμαι και εγώ άνθρωπος"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα έντονη κριτική από τον αγγλικό Τύπο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε πολλά όχι μόνο με τον τραυματισμό του αλλά και στην προσωπική του ζωή μετά από αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Τώρα όμως δηλώνει έτοιμος να ξαναγίνει ο... γνωστός Ρούνεϊ.

"Ανθρωπος είμαι. Τραυματίζομαι κι εγώ. Πρέπει όμως να ξεπεράσω αυτή την κατάσταση και να φτάσω ξανά στα παλιά μου επίπεδα. Το ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα, οπότε ελπίζω να πάρω συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια μου. Αν γίνει αυτό, τότε είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρώ τη φόρμα μου. Όταν δεν είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τότε πρέπει να παίζεις συνέχεια και να κάνεις αρχικά τα απλά και αυτονόητα μέχρι να νιώσεις πάλι δυνατός.

Πάντα θες να παίζεις καλά ώστε να μην αφήνεις το περιθώριο στον προπονητή να σε αφήσει εκτός. Όμως από τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, πρέπει πάντα να αποδίδεις εξαιρετικά. Όλοι οι παίκτες θα μείνουν στην καριέρα τους για κάποιο διάστημα στον πάγκο, αλλά εγώ θέλω να παίζω συνέχεια. Πρέπει όμως να βελτιωθώ σύντομα"
, ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: