Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«"Μικρός" Σμάιχελ ο Κρέσιτς»

Κολακευτικά λόγια για τον Ντάριο Κρέσιτς αναγράφουν τα ΜΜΕ της χώρας του Κροάτη άσου σχετικά με την απόδοσή του στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Γιουρόπα Λιγκ.
Συγκεκριμένα, η κροατική ιστοσελίδα jutarnji.hr χαρακτήρισε τον τερμαφοφύλακα του ΠΑΟΚ ως «μικρό Σμάιχελ» και «όμοιο του Στεκέλενμπουργκ».
«Η Ντιναμό και η Χάιντουκ δεν ασχολήθηκαν ποτέ σοβαρά μαζί του και ο Κρέσιτς είναι στον ΠΑΟΚ. Ο Ντάριο έχει την ποιότητα να αγωνιστεί σε κάποια από τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας μας.

Όταν ήταν στη Στουτγάρδη του συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά, αλλά σε εκείνη την ηλικία ήταν δύσκολο να αγωνιστεί και μετακόμισε στην Αϊντραχτ Τρίερ. Είναι ένας μικρός Σμάιχελ. Εκείνος ήταν λίγο πιο δυνατός, αλλά σίγουρα ο Κρέσιτς έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα.

Στην αρχή δεν υπήρχαν τόσο μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτόν, αλλά εγώ πίστευα ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Οι αντιδράσεις του είναι εξαιρετικές. Από τη σημερινή γενιά τερματοφυλάκων μοιάζει πολύ στον Στεκέλενμπουργκ του Αγιαξ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: