Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 1 Νοεμβρίου 2010

Με το … δεξί ο Νοέμβρης! Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα

Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα δυτικά η μέγιστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις στα Εφτάνησα, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, όμως, η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη Θεσσαλία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 Μποφόρ στο Ιόνιο.

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 2 Νοεμβρίου 2010

Χαλάει λιγάκι! Σποραδικές βροχές στα Δυτικά και πιθανώς στο Ιόνιο καταιγίδες. Λίγες τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 Μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: