Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μπόγκναντ Μάρα,-"Δεν είχαμε καθόλου τύχη"

Η ατυχία στέρησε από τον Ηρακλή το "τρίποντο" σύμφωνα με τον Μπόγκναντ Μάρα, ενώ για τον Τάσο Κατσαμπή δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες του Γηραιού.Ο Ηρακλής καμαρώνει για την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ωστόσο για άλλο ένα παιχνίδι η επίθεση του δεν λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει τη νίκη. Η ατυχία έπαιξε καθοριστικό ρόλο σύμφωνα με τον Μπόγκναντ Μάρα:
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί με τους αντιπάλους μας να ήρθαν για να παίξουνε άμυνα. Αν και κάναμε ευκαιρίες δεν είχαμε όμως καθόλου τύχη με την μπάλα να μην μπήκε μέσα», σχολίασε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το απόγευμα της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο Ρουμάνος μέσος του Ηρακλή πάντως στάθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει στα τελευταία ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα μου έκαναν φάουλ.

Κίτρινες κάρτες όμως δεν βγήκαν και γινόταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αυτό και δεν μπορώ να το καταλάβω. Κάτι που με επηρέασε και ψυχολογικά και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είναι όλα καλύτερα», ενώ δεν ξέχασε και τους απόντες.

«Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός μας εξαιτίας και της κόπωσης από το ταξίδι που κάναμε για το Κύπελλο. Μας λείπανε κάποιοι παίκτες όπως ο Σολτάνι, ο Σίσιτς, ο Κομπαγιάσι που είναι πολύτιμοι για την ομάδα. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε και κοιτάμε τώρα την Ξάνθη».

Κι όσο για τον Τάσο Κατσαμπή; Ο αρχηγός του Ηρακλή δήλωσε: «Σίγουρα γκρίνια θα υπάρχει γιατί ενώ είμαστε καλή ομάδα δεν μπορούμε, ειδικά στην έδρα μας να πάρουμε την νίκη. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα όπου παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί.


Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη τελικά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε απουσίες αλλά και ο Βόλος είχε απουσίες και δεν είναι δικαιολογία αυτό. Πρέπει να βελτιώσουμε ακόμη κάποια πράγματα, έχουμε έρθει σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε φτιάξει όλη την αμυντική μας λειτουργία από μπροστά ως τον τερματοφύλακα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το μπροστά για να μπουν τα γκολ και να έρθουν και οι πόντοι».

Κι όσο για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια τόνισε: «Θα πάμε να παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε την νίκη χωρίς να θέλω να πω ότι είναι μονόδρομος. Θέλουμε ωστόσο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να μπορέσουμε να ανέβουμε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: