Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Τελευταία ευκαιρία»

Σαν την τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να ελπίζει για κάτι καλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν ο Σεντρίκ Καντέ κατά την αναχώρηση της αποστολής. «Αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στο θεσμό», τόνισε ο Γάλλος αμυντικός του τριφυλλιού, ο οποίος έκανε λόγο για κερδισμένη αυτοπεποίθηση μετά από την νίκη επί του Ολυμπιακού.

«Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι ότι καλύτερο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε να πάμε στο Καζάν για το θετικό αποτέλεσμα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διαφορετική διοργάνωση και αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στον θεσμό», τόνισε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός.

«Πρέπει κόντρα στην Ρούμπιν να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε οπωσδήποτε, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, που θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και να πάμε μετά στην Κοπεγχάγη να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση», κατέληξε.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Ρωσία αποτελούν οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ και Μαυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: