Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μποροβήλος: "Ποτέ δεν φρενάρεις τα όνειρα"

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει προσεκτικά βήματα προς τα εμπρός και όχι άλματα, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Μποροβήλος στο ραδιοφωνικό σταθμό
"Sentra 103,3". Ο πρόεδρος της ομάδας της Αρκαδίας αναφέρθηκε και στη διαιτησία, όπου ζήτησε να ασχολούνται όλοι λιγότερο με τα σφυρίγματα.

Για τον Αστέρα Τρίπολης:
"Είναι γεγονός ότι κάναμε καινούργια ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, αυτό δείχνουν τουλάχιστον μέχρι τώρα. Βέβαια τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα, γιατί γνωρίζουμε καλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει η θετική και η αρνητική πλευρά, με μία δύο νίκες τα πράγματα είναι ωραία αντίθετα, με μία δύο ήττες τα πράγματα περιπλέκονται. Από εκεί και πέρα η ομάδα δείχνει ότι έχει ένα καλό πρόσωπο, μάλιστα με καλές εμφανίσεις εκτός έδρας. Μάλιστα σκεφτόμαστε από τη Superleague να ζητήσουμε να παίζουμε μόνο εκτός έδρας! Αν και θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν οι νίκες στην Τρίπολη, περιμένουμε και τον κόσμο που πραγματικά φέτος είναι πιο κοντά, σχετικά με άλλες χρονιές, να γεμίσει το γήπεδο. Να εισπράξουν και οι κύροι Μπάκος και Καϋμενάκης την αγάπη του κόσμου. Ομως τα πόδια μας πατάνε γερά, γνωρίζουμε την ομάδα μας, πιστεύουμε ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται με προγραμματισμό".

Για το αν ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης είναι η είσοδος στα πλέι-οφ και η έξοδος στο Γιουρόπα Λινγκ:
"Χωρίς καμία υπεκφυγή, επειδή ο Αστέρας είναι καινούργια ομάδα στη Superleague αυτό που επιδιώκει είναι να σταθεροποιηθεί σαν μία καλή ομάδα στη λίγκα. Είμαστε από αυτούς που πιστεύουν ότι πρώτα πρέπει να μπουσουλήσεις και μετά να σηκωθείς. Εαν το κάνεις απότομα θα έχεις συνέπειες. Γνωρίζουμε την κατηγορία, θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που θα είναι σεβαστή από κάθε αντίπαλο, είτε παίζουμε στην Τρίπολη είτε εκτός έδρας. Όμως νομίζουμε ότι ακόμα η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη να κάνει το παραπάνω βήμα, εάν έρθει κάτι καλώς, αλλά ο στόχος δεν είναι αυτός. Ο στόχος είναι να είμαστε μία καλή ομάδα που θα καθιερωθεί ως μεσαία προς καλή ομάδα της Λίγκα".

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης σε περίπτωση που πάνε καλά τα πράγματα:
"Ποτέ δεν φρενάρεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες, όχι μόνο των ποδοσφαιριστών, τους διοικούντες , αλλά κυρίως των φιλάθλων που είναι η κύρια δύναμη κάθε ομάδος. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να σταματά τα όνειρα. Πρέπει να υπάρχουν, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πατάμε στη γη. Δεν το λέω για να προσγειώσω κανέναν, απλά λέω την ωμή πραγματικότητα, ότι ο Αστέρας είναι μία καινούργια ομάδα που θέλει το χρόνο της ώστε να μπορέσει να κάνει το παραπάνω βήμα. Αν έρθει νωρίτερα καλώς να έρθει, αλλά πρώτιστα προσέχουμε η ομάδα να βρει το βηματισμό της και να είναι ισχυρή τόσο στην Τρίπολη όσο και εκτός".

Για το μέχρι τώρα πρωτάθλημα:
"Αν εξετάσει κανείς κάποιες παραμέτρους, τουλάχιστον στα χρόνια που το πρωτάθλημα το διοργανώνει η Superleague θα διαπιστώσει ότι κάθε χρόνο τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι βέβαια, αυτά τα οποία θα θέλαμε. Όμως, το φετινό πρωτάθλημα πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το προηγούμενο και νομίζω ότι θα έχει πολλές συγκινήσεις είτε για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, είτε για τις θέσεις στην Ευρώπη, είτε για τον υποβιβασμό. Θα είναι πιο συναρπαστικό από όλα τα προηγούμενα".

Για τη διαιτησία του ντέρμπι:
"Όσο καιρό είμαι στον Αστέρα Τρίπολης ποτέ δεν έκανα κριτική στη διαιτησία. Αλλά για να πάει καλά η διαιτησία πρέπει ν' ασχολούμαστε λιγότερο, όσο λιγότερο ασχολούμαστε, τόσο καλύτερα θα πάει. Εχουμε καλού επιπέδου διαιτητές και θα μπορέσουμε να δούμε καλύτερη διαιτησία. Όσο ασχολούμαστε με τη διαιτησία, φορτώνουμε με άγχος τους διαιτητές που είναι το χειρότερο συστατικό για αν είναι καλοί στη δουλειά τους. Μπορούν να αποδώσουν πολύ περισσότερο από ότι έχουν δείξει, ήδη βρίσκουν το βηματισμό τους και οι τελευταίες αγωνιστικές μας έχουν δείξει ότι μπορούν και καλύτερα. Δεν θα μπω σε φάσεις κριτικής, δεν θα γίνω τηλεκριτικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: