Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Οι φλώροι και ο μάγκας…»

Τη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν ανεπισήμως οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι άνθρωποι των «πρασίνων» θεωρούν απαράδεκτες και αδικαιολόγητες τόσο τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου των «ερυθρολεύκων» για τη διαιτησία, όσο και τις επισκέψεις του στα αποδυτήρια των ρέφερι, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών φέρει και την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Κύκλοι του ΠΑΟ σχολίαζαν ότι «κανείς πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας από την ίδρυσή της (κ.κ. Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Πηλαδάκης, Θανόπουλος, Πατέρας) δεν πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν, στο ημίχρονο ή μετά το τέλος ενός αγώνα για να τους κριτικάρει ή να τους απαξιώσει.

Αυτό που κάνει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας (επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Καραϊσκάκη και προχθές στο ΟΑΚΑ) δεν έχει προηγούμενο και δεν βοηθάει ούτε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ούτε στην καταπολέμηση της βίας. Ίσως, τελικά, όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Σούπερ Λίγκας, με την αξιοπρεπή τους στάση, να ήταν ‘φλώροι’ και ο πρώτος ‘μάγκας’ πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να είναι ο κ. Μαρινάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: