Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ανανέωσε ο Γουίλσιρ στην Αρσεναλ

Οι δυνατότητες του Τζακ Γουϊλσιρ είναι αναμφισβήτητες. Γι΄αυτό και ο Αρσέν Βενγκέρ φρόντισε να τον "δέσει" από τώρα στο "Εμιρεϊτς" ανανεώνοντάς του το συμβόλαιο για πολλά χρόνια. Κατά την προσφιλή του τακτική, όταν πρόκειται για νέους παίκτες, η Αρσεναλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον 18χρονο μέσο, χωρίς να προσδιορίσει το χρονικό μέρος της νέας συμφωνίας.

Ο Βενγκέρ δεν φείδεται εγκωμίων όταν μιλά για τον 18χρονο άσο: "Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής με φοβερά περιθώρια βελτίωσης. Ολοι έχουμε δει τί μπορεί να καταφέρει. Μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί στο υψηλότερο επίπεδο".

Ο Γουίλσιρ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" πριν από δύο χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν μόλις είχε κλείσει τα 16. "Στα 18 μου έχω μάθει τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο, σ΄αυτόν τον τέλειο σύλλογο, με τους τέλειους φιλάθλους και το κυριότερο με τον τέλειο προπονητή που θα με βοηθήσει να συνεχίσω", είπε ο Γουϊλσιρ που τον περασμένο Αύγουστο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: