Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κοντρέρας: «Με τον Χάβο δουλέψαμε σκληρά»

Για την αγωνιστική ‘κρίση’ που πέρασε ο ΠΑΟΚ, τον Μάκη Χάβο, τον Φερνάντο Σάντος μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας στη «NOVA».
Ο Χιλιανός άσος υπογράμμισε πως η κατάσταση με τις αλλαγές των προπονητών είναι… μπερδεμένη, ενώ αναφερόμενος στην φυγή του Πορτογάλου τεχνικού, τόνισε πως δεν βρέθηκε κάποια λύση για να συνεχιστεί η νοοτροπία του.

Αναλυτικά:

Για το γκολ κόντρα στον Εργοτέλη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα και για τη νίκη που πήρε η ομάδα μου. Είναι πάντα ευχάριστο να πετυχαίνεις γκολ και να κερδίζει η ομάδα σου».

Για τις δύο νίκες στα τελευταία λεπτά: «Είναι ευχάριστο να κερδίζεις, περάσαμε δύσκολη κατάσταση γιατί έπρεπε να τα κερδίσουμε αυτά τα ματς, ελπίζω να μας βοηθήσουν για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ».

Για την ‘κρίση’ του ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Η δουλειά βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να βγάλουμε ένα σημαντικό κομμάτι αγώνων, ειδικά στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή την εβδομάδα πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα».

«Με τον Χάβο δουλέψαμε πολύ»

Για τον Μάκη Χάβο: «Είναι πολύ δύσκολο σε λίγο καιρό να έχουμε αλλάξει τρεις προπονητές. Όπως και ο προηγούμενος έτσι και ο τωρινός προπονητής δουλεύουν πολύ σκληρά. Δυστυχώς ο Δερμιτζάκης δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε. Με τον Χάβο δουλέψαμε πάρα πολύ για να βρούμε αυτά τα αποτελέσματα».

Για τις τρεις αλλαγές προπονητή σε τέσσερις μήνες: «Είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση με τόσες αλλαγές προπονητών. Μια ομάδα σημαντική σαν τον ΠΑΟΚ ζει από τα θετικά αποτελέσματα και όταν αυτά δεν έρχονται είναι λογικό να αλλάζει ο προπονητής».

«Να συνεχίσουμε τη νοοτροπία του Σάντος»

Για τη φυγή του Σάντος: «Είχα συνηθίσει να δουλεύω με τον Φερνάντο Σάντος. Για διαφορετικούς λόγους επέλεξε να μη συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις για να συνεχίσουμε στη νοοτροπία του Σάντος. Δεν μπορέσαμε να βρούμε μια λύση για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια: «Στα αποδυτήρια δεν είχε χαλάσει ποτέ, απλά τα αποτελέσματα δεν μας βοήθησαν. Είμαστε χαρούμενοι με τον Χάβο, εμείς δουλεύουμε για να τον βοηθήσουμε».

Για την φόρμα του μετά το Μουντιάλ: «Σε υψηλότερο επίπεδο προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορεί κάποιος να είναι όλη τη χρονιά καλά».

«Κουράγιο και επιμονή στη ζωή»

Για την περιπέτεια των μεταλλωρύχων στη Χιλή: «Την παρακολουθούσα από τη στιγμή που εγκλωβίστηκαν. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που είναι πατριώτες μου και το κουράγιο που δείξανε περνώντας αυτές τις τραγικές καταστάσεις. Αυτές είναι προσωπικές στιγμές, πολύ δύσκολες στιγμές και όχι αυτό που λέμε εμείς δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να δείξουμε και στο ποδόσφαιρο ότι έχουν δείξει αυτοί οι άνθρωποι. Το κουράγιο και την επιμονή για τη ζωή».

«Να μη μας ενδιαφέρει η διαιτησία»

Για το θέμα της διαιτησίας: «Εμείς καμία φορά ως ποδοσφαιριστές αντιδράμε μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε καλά και να μη μας ενδιαφέρει η διαιτησία».

«Καλό αποτέλεσμα με Βιγιαρεάλ»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε για το Europa League. Δεν σκεφτόμαστε έτσι όμως. Πρέπει να δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως και στους αγώνες του Europa League. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο και για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εξέλιξη στην καριέρα μας. Έχουμε δείξει καλή εικόνα στην Ευρώπη. Στο παιχνίδι της Πέμπτης θέλουμε να έχουμε ηρεμία για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στην έδρα μας αν ήμαστε πολύ δυνατοί θα μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε πως θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα. Εμείς πρέπει να μη δεχθούμε εύκολο γκολ και ο προπονητής να διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα δώσουμε στους οπαδούς τις χαρές που πήρε και την περσινή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: