Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η «Α.Θ. 10″ για τους Χορτατζήδες

Αυτόνομη «Θύρα 10″ του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση για τη σημερινή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηρακλή:
«Μετά την ενημέρωση που είχαμε τη Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στα γραφεία του συνδέσμου μας από τον κύριο Γιάννη Δάγκα, σχετικά με τη πρόταση της βουλγαρικής εταιρείας GM Capital αλλά και των ενεργειών που ακολούθησε μέχρι σήμερα ο γυμναστικός σύλλογος, θα θέλαμε να αναφέρουμε δημόσια τις σκέψεις μας γύρω από τη γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1/11.
Ο χαρακτήρας της συνέλευσης πρέπει άμεσα να αλλάξει όπως και τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν εκεί. Κατά τη γνώμη μας πρέπει άμεσα να συσταθεί μια επιτροπή, ανεξάρτητη από το γυμναστικό σύλλογο, από εξειδικευμένους επαγγελματίες (μηχανικούς, τοπογράφους, άριστους νομικούς, οικονομολόγους) οι οποίοι θα εξετάσουν ενδελεχώς τόσο τη παρούσα πρόταση όσο και όλες όσες προϋπήρξαν ή θα υπάρξουν. Μέσα σε ένα μήνα η συγκεκριμένη επιτροπή θα πρέπει να κοινοποιήσει ένα πόρισμα σύμφωνα με το οποίο θα πορευτούμε και θα επιλέξουμε σε νέα γενική συνέλευση αν αποδεχόμαστε ή όχι την οποιαδήποτε πρόταση. Ως τότε καλούμε τη διοίκηση του ΓΣ να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κρατήσει «ζεστό» το ενδιαφέρον όλων όσων ενδιαφέρονται ή ενδιαφέρθηκαν κατά το παρελθόν να επενδύσουν στους χορτατζήδες.
Αρνούμαστε να επιλέξουμε στα τυφλά για το μέλλον του Ηρακλή, αρνούμαστε να πάρουμε μέρος σε ένα κακοσκηνοθετημένο ρεσιτάλ προχειρότητας, αρνούμαστε να μπούμε στο δίπολο γήπεδο ή χρεωκοπία, τα χρέη έχουν ονόματα και οι ευθύνες επίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: