Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Υψηλή βαθμολογία και συγχαρητήρια σε Κάκο

Αψεγάδιαστη ήταν σύμφωνα με τον Κύρο Βασάρα η διαιτησία του Τάσου Κάκου στο σαββατιάτικο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο διευθυντής ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας, ο οποίος εκτέλεσε χρέη παρατηρητή στο ΟΑΚΑ, συνεχάρη τον Κερκυραίο ρέφερι και τους βοηθούς του για το γεγονός πως έφεραν εις πέρας την αποστολή τους, αποφεύγοντας τα λάθη σε ένα είναι η αλήθεια υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι που είχε μάλιστα αρκετές δύσκολες φάσεις.
Σύμφωνα με τον Κύρο Βασάρα, ο Κάκος έπραξε ορθά καταλογίζοντας πέναλτι και αποβάλλοντας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για το μαρκάρισμα του πάνω στον Τζιμπρίλ Σισέ. Παράλληλα σημείωσε πως σωστή ήταν και η απόφαση, μετά από υπόδειξη του α' βοηθού Ακρίβου, να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι πριν από το πέναλτι, αφού ο Γάλλος φορ του "τριφυλλιού" δεν ακούμπησε την μπάλα προτού αυτή φτάσει στον Λουίς Γκαρσία. Εξάλλου, δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στο αν υπήρχε παράβαση στη φάση του Σπυρόπουλου με τον Φουστέρ, για την οποία οι "ερυθρόλευκοι" διαμαρτυρήθηκαν εντόνως.
Ο Βασάρας δεν έχει ακόμη συντάξει την έκθεσή του, επηρεασμένος ακόμη από την επίθεση μετά από ενέδρα που δέχθηκε το Σάββατο. Ο βαθμός πάντως που θα βάλει στον Κάκο αναμένεται να είναι μεγαλύτερος του 8, ήτοι σχεδόν άριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: