Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

"Πονάει" στα άκρα

Οι δυο πολύ σημαντικές απουσίες στα άκρα της άμυνας έχουν προβληματίσει τον Γιάννη Παπακώστα, που ψάχνει να βρει λύσεις. Με το ίδιο σύστημα στο "Βικελίδης".Η απουσία των Βελάσκο και Βενετίδη έχει πονοκεφαλιάσει τον Γιάννη Παπακώστα που ναι μεν έχει δυο καλές λύσεις για τα άκρα της άμυνας, από την άλλη δε Ταλ και Κατσιαρός δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.Αυτός είναι και ο μοναδικός προβληματισμός του 41χρονου τεχνικού που έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, οι οποίοι θα κληθούν ωστόσο να αγωνιστούν σε μια δύσκολη έδρα όπως το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Από εκεί και πέρα η απουσία του Αμπουχατζίρα θα φέρει στο αριστερό άκρο τον Πούρι, ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Σίμιτς που δείχνει αναγεννημένος. Πίσω από τον προωθημένο Κουζέν θα παίξει ο φορμαρισμένος Κανόμπιο, ενώ η δυάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Γκέρεμι και Ιγκλέσιας.

Τέλος στην άμυνα όπως είπαμε Ταλ και Κατσιαρός θα βρεθούν στα άκρα, με τους Νταμπίζα και Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από το γκολπόστ θα κάτσει ο Αμπάρης, καθώς ο Βιέρα πονάει ακόμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: