Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Μπέος: "Αλογο στις ιπποδρομίες..."

Για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί ο νεοφώτιστος στη Σούπερ Λίγκ, Ολυμπιακός Βόλου και για τα σχέδια της ομάδας του, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM 94,6". Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ παρομοίωσε την ομάδα του με άλογο στις ιπποδρομίες...

"Κάνουμε μια προσπάθεια στο Βόλο, είμαστε μια από τις 5-6 ομάδες που έχουν περισσότερους από 7.000 θεατές σε κάθε ματς. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την επιτυχία, αλλά συστηματική δουλειά που ξεκινάει από τον προπονητή, τον κ. Τσιώλη. Εμείς τον έχουμε πιστέψει αν και έχει αδικήσει τον εαυτό του στο παρελθόν. Ο προπονητής έχει φτιάξει με τη δουλειά του μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η καθιέρωση στην κατηγορία και όταν έρθει αυτό, θέλουμε και μια έξοδο στην Ευρώπη. Κοιτάμε τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στις Σέρρες. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το ματς και να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα από εκεί και πέρα.

Η ομάδα είναι προετοιμασμένη σαν άλογο στις ιπποδρομίες που έρχεται από πίσω με δύναμη. Όσο περνάει ο καιρός, ο Ολυμπιακός θα παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα μας ακολουθήσει. Είδαμε αρκετό κόσμο με τη Λάρισα και την ΑΕΚ και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια με πιο εμπορικούς αντιπάλους θα γεμίσουμε το γήπεδο. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια συνέχεια και εργαζόμαστε για αυτό. Στον προγραμματισμό και την οργάνωση που σκεφτόμαστε είναι το προπονητικό κέντρο, οι ακαδημίες και το κοινωνικό μας πρόσωπο απέναντι σε ομάδες πληθυσμού που το χρειάζονται, ειδικά μέσα στις γιορτές. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στα τμήματα υποδομής και την πρώτη ομάδα. Όταν θα είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο, θα είναι πλήρως εξοπλισμένο και με ειδικούς, ώστε τα παιδιά 16 ετών να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Το ταλέντο σταματάει στα 18, δεν είναι δυνατό να είναι κάποιος 22 και να τον αποκαλούμε έτσι".

Σε ερώτηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, απάντησε: "Δεν θα αποδυναμωθούμε, αντίθετα θα κάνουμε 2-3 προσθήκες σε συνεργασία με τον προπονητή. Αν και έχουμε προτάσεις δεν θα δώσουμε κανένα παίκτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: