Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο ανικανοποίητος Ντρούκερ

Τι κι αν ο Άρης κέρδισε με 81-68 τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ο Σαρόν Ντρούκερ είχε το δικό του παράπονο.Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη φρόντισε να το εκφράσει αμέσως μετά το άκουσμα της κόρνας της λήξης στους παίκτες του στα αποδυτήρια.
"Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη. Παίξατε δυνατά αλλά παρόλα αυτά στα τελευταία λεπτά θα έπρεπε να διατηρούσαμε την συγκέντρωσή μας και να κερδίζαμε με μεγαλύτερη διαφορά. Όπως δείξαμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι".

Αυτό ήταν το κυρίως νόημα των λεγομένων του Ντρούκερ στους παίκτες του πριν ανοίξει την πόρτα και ξεκινήσει για την αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου ενώ η απώλεια της τελικής διαφοράς είχε αποτελέσει και το βασικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των παικτών της ομάδας.

"Έχω μεγαλώσει με αυτά τα παιχνίδια και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν μέλος μίας νίκης του Άρη. Βγάλαμε πιεστική άμυνα και στο τρίτο δεκάλεπτο ανοίξαμε το παιχνίδι με την διαφορά να έφυγε γρήγορα", σημείωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Χρήστος Ταπούτος.

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη και μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού ντέρμπι με τους 22 πόντους του αναφερόμενος στο μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου είπε: "Ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα αλλά είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι με όλους όσους ήμασταν στο παιχνίδι να ήμασταν συγκεντρωμένοι να τον αντιμετωπίσουμε. Η άμυνα είναι θέμα θέλησης και ψυχής και τα δώσαμε όλα".

Κι όσον αφορά για το πώς αισθανόταν ο ίδιος τόνισε: "Δεν είχα καθόλου άγχος και ένιωσα σίγουρος για τον εαυτό μου και μπήκα μέσα για να δώσω και την ψυχή μου", ενώ για τις δύο τελευταίες νίκες επί Πανελληνίου και ΠΑΟΚ είπε: "Δεν είναι μόνο οι νίκες αλλά και ότι ήρθανε απέναντι σε ομάδες που θα διεκδικήσουνε και αυτές την 3η θέση. Τους έχουμε βάλει από κάτω και συνεχίζουμε", για να καταλήξει: "Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: