Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ο Γκέι νίκησε τον ΛεΜπρόν στην εκπνοή!

Μεγάλη «ζημιά» έκανε ο Ρούντι Γκέι στους Χιτ και στον ΛεΜπρόν Τζέιμς!Ο Αμερικανός φόργουορντ κατάφερε να «διαγράψει» από το μυαλό των θεατών το λάθος που είχε κάνει πέντε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα και να δώσει στους Γκρίζλις τη νίκη επί των Χιτ με 97-95 στην εκπνοή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, και ενώ το χρονόμετρο έγραφε 5,5’’, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέφυγε εύκολα από τον Γκέι, και έφερε το ματς στα ίσια (95-95). Όμως, ο 26χρονος άσος της ομάδας του Μέμφις δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε το νικητήριο καλάθι πάνω σε άμυνα του «βασιλιά»!

Αυτή είναι η τρίτη ήττα σε πέντε εκτός έδρας αγώνες για τους Χιτ, οι οποίοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον τραυματία Ντουέιν Ουέιντ, χάνοντας στην τρίτη περίοδο και τον Ουντόνις Χάσλεμ, ενώ από την πλευρά τους, οι Γκρίζλις έβαλαν τέλος στο σερί πέντε ηττών που μετρούσαν.

Κορυφαίος για τους Γκρίζλις ήταν οι Ράντολφ (21 πόντους και 13 ριμπάουντ), Κόνλεϊ (16 πόντους) και Γκέι (15 πόντους). Για τους ηττημένους, μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που τελείωσε το ματς με 29 πόντους και 11 ασίστ, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια των Μπος (20 πόντους και 10 ριμπάουντ) και Χάουζ (20 πόντους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: