Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

"Καθάρισαν" Μάντσεστερ Σίτι και Μπλάκμπερν

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Φούλαμ με 4-1 και μείωσε αισθητά την διαφορά που την χωρίζει από την κουρφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 14 αγωνιστικές. Δύο γκολ πέτυχε ο Κάρλος Τέβες για τους πολίτες στο 6' και το 56' και πλέον είναι πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με εννέα τέρματα. Στο 32' έκανε το 2-0 ο Πάμπλο Σαμπαλέτα και στο 35' το 3-0 ο Γιαγιά Τουρέ, ενώ ο Γκέρα μείωσε στο 70' για το τελικό 1-4.

Στο μεταξύ, με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Πέντερσεν, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (45', 66'), η Μπλάκμπερν έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της Αστον Βίλα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι με τη σημερινή επιτυχία πέρασαν πάνω από την Αστον Βίλα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι συνθέσεις

ΦΟΥΛΑΜ:
Σβάρτσερ, Χιούτζις, Χάνγκελαντ, Μπέιρντ, Σαλσίδο, Μέρφι, Νταφ (46' Γκέρα), Ετούχου (64' Ντιομανσί Καμαρά), Ντέμπσεϊ, Σάιμον Ντέιβις, ’ντριου Τζόνσον.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Κολό Τουρέ, Κολάροβ, Ντε Γιονγκ, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι (89' Βιεϊρά), Σίλβα (89' Μίλνερ), Τέβες (77' ’νταμ Τζόνσον), Ζο.


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Σαλγκάδο, Σαμπά, Νέλσεν, Ζιβέ (46' Τσιμποντά), Τζόουνς, Νταν, Πέντερσεν (72' Γκούλον), Ελ-Χαντζί Ντιούφ, Χόιλετ (64' Μαμ Μπιράμ Ντιούφ), Ρόμπερτς.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Φρίντελ, Λουκ Γιανγκ, Ρίτσαρντ Νταν, Κλαρκ, Γουόρνοκ, ’ιρλαντ (69' Πιρές), Μπάναν, Ντάουνινγκ, ’σλεϊ Γιανγκ, Χογκ (81' Χερντ), Αγκμπονλαχόρ (78' Ντελφουνέσο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: